13 / 05 / 2024

Gültekin Mermer İnşaat kimin 

Gültekin Mermer İnşaat kimin 

Gültekin Mermer İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Bora Oğuz Gültekin ve Sümeyra Gültekin ortaklığında kuruldu. 

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Gültekin tarafından kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Gökyar Mermer İnşaat Turizm Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökyar Mermer İnşaat Turizm Nakliyat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   6 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Yıldırım tarafından kuruldu.

Haf Stone Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haf Stone Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Topal ve Aykut Gümüş ortaklığında kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

A7 Granit Mermer İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

A7 Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. A7 Granit Mermer İnşaat'ın merkezi Ataşehir'e taşındı. 

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Bayhan Mermer İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayhan Mermer İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bayhan tarafından kuruldu. 

Güçler Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güçler Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Fatih Keklik tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Özcan Güleç tarafından kuruldu. 

Gökaş Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökaş Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Aşık ve Ümit Büyükgöksel ortaklığında kuruldu. 

Gümist Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümist Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Sözen tarafından kuruldu. 

Gültekin Mermer İnşaat kimin  Haberi

Gültekin Mermer İnşaat kimin 


Gültekin Mermer İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bora Oğuz Gültekin ve Sümeyra Gültekin ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gültekin Mermer İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; INSAAT a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...