16 / 05 / 2024

Gültekin Oskayın taziye mesajı

Gültekin Oskayın taziye mesajı

İTÜ İnşaat Fakültesi öğrencileri, vefat eden sınıf arkadaşları Gültekin Oskay'ın ailesine başsağlığı diledi.

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

İslam Memiş’ten ev ve araba alacaklara uyarı! Altın o rakamı görecek, sakın satmayın...

10 Mart Perşembe günü 950 TL seviyelerinden işlem gören altın fiyatlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, özellikle ev ve araba alacaklar için tüyolar verdi.

Gümüş bugün neden düştü? İşte 25 Şubat 2022 gümüş fiyatı!

Gümüş dün, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Bugün ise güne düşüşle başlayan gümüş, yakından takip ediliyor. İşte 25 Şubat 2022 gümüş fiyatı...

Apartman yöneticisi nasıl görevden alınır?

Apartman yöneticisi ile sorun yaşayan malikler, yöneticinin hangi durumlarda görevden alınabileceğini merak ediyor. Peki, apartman yöneticisi nasıl görevden alınır?

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Dair Yönetmelik bugünkü 31712 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  600  bin TL sermaye bedeli  ile Gültekin Örün tarafından kuruldu.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, TOKİ'nin 6 Ekim tarihinde Kanal İstanbul güzergahında bulunan meraları satışa çıkarılacağını dile getirerek konuya ilişkin açıklamalar yaptı. 

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul açıklaması!

Bugün temelinin atılacağı ve tören gerçekleştirileceği belirtilen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. İBB’nin İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, temel atma töreniyle ilgili konuştu.

Akın Holding'in acı günü! Salih Gültekin vefat etti!

Akın Holding Yönetici Asistanı Esin Gültekin'in babası Salih Gültekin vefat etti. Akın Holding taziye ilanı yayınladı. 

23 Nisan güncel altın fiyatları!

Covid-19 sürecinin başlangıcından itibaren hareketli bir seyir içerisinde olan altın fiyatları, son dönemlerde yükselişe geçti. Haftanın son işlem gününde altın fiyatları, yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Kapalarşı'dan güncel altın bilgisi geldi. İşte 23 Nisan Cuma günü altın fiyatları...

Konut sigortasında hangi hasarlar güvenceye alınıyor?

Türkiye genelinde ortalama konut sigortası yaptırma oranı yüzde 25 olarak belirlendi. DASK yaptırmanın ortalama maliyeti 165 TL olurken, konut sigortasının ise 250-300 TL oldu. Peki konut sigortasında hangi hasarlar güvenceye alınıyor? İşte detaylar...

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul’un yeni planlarına tepki!

Kanal İstanbul’un çevre düzeni planlarında bir kez daha değişiklik yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün söz konusu değişiklik hakkında değerlendirme yaptı. 

Gürsel Baran'ın acı günü! Safiye Baran vefat etti!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'ın annesi Safiye Baran hayatını kaybetti. ATO Yönetim Kurulu taziye ilanı yayınladı.

Gültekin Oskayın taziye mesajı Haberi

Gültekin Oskayın taziye mesajı

İTÜ İnşaat Fakültesi öğrencileri, bir süre önce vefat eden arkadaşları Gültekin Oskay için verdikleri ilanda şu ifadeler yer aldı;


''Vefatını derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı...