03 / 05 / 2024

Gültekin Taviş

Gültekin Taviş

Konut ve Yapı'nın Mayıs ayı gazetesinde yer alan Reform Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Taviş ile Değirmenlikızık mahallesinde bulunan satış ofisindeki röportaj;

Gültekin Taviş: Kentsel dönüşümde vatandaşın rolü büyük!

Reform Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Taviş ile Değirmenlikızık mahallesinde bulunan satış ofisinde biraraya gelerek keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Ponti Konakları 3'te yüzde 50 peşin kalanı şubatta ödeme fırsatıyla!

Ayhan Gültekin İnşaat tarafından İzmir Menemen'de yükselen Ponti Konakları 3'te yüzde 50 peşin kalanı şubatta ödeme fırsatıyla satışta! İşte Ponti Konakları 3 ile ilgili detaylar...

Memur maaşı ne kadar olacak? Öğretmenler ne kadar maaş alacak? Peş peşe açıklandı!

Memur ve memur emeklisinin iki senelik zam oranı ne olacak? Bundan sonraki süreçte neler yaşanacak? Taraflardan açıklamalar ne zaman gelecek? Zam oranı belli oldu mu? Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Halil Erdem Gültekin, katıldığı bir canlı yayında konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Arsa için kritik uyarı! Bu 2 bölgeye talih kuşu

Arsa alacaklar bu habere dikkat. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin iki bölgeyi işaret ederek arsa alın çağrısında bulundu. İşte tüm detaylar...

Gltkn İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Lojistik Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Gltkn İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Lojistik Elektrik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Genç tarafından kuruldu.

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

Eps Altyapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eps Altyapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Gültekin, Piribey Yavuz ve Selçuk Durak ortaklığında kuruldu.

O ilde 4 adet arsa satılıyor! İhalesi 15 Şubat'ta

Sivas ili Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Gültekin Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Eps Altyapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eps Altyapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Gültekin, Piribey Yavuz, Selçuk Durak ortaklığında kuruldu.

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Gültekin tarafından kuruldu.

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gültekin ve Süleyman Özdemir ortaklığında kuruldu.

Gültekin Taviş Haberi

Gültekin Taviş

Reform İnşaat’tan biraz bahseder misiniz?

Yaklaşık 30 yıla yaklaşan tecrübemizi daha kurumsal bir yapı altında devam ettirmek amacıyla 2011 yılında Reform Grup İnşaat şirketimizi kurduk. Kuruluşumuzdan bu yana geçen süre içerisinde hayata geçirdiğimiz projelerin beğenilmesi ve takdir edilmesi ile şirketimize gelen taleplerde önemli artışlar yaşamaya başladı. Özellikle Yıldırım bölgesinde gerçekleştirdiğimiz projeler bizi bölgenin en kaliteli firması haline getirdi. Reform İnşaat olarak amacımız herşeyden önce “güven” duygusunu müşterilerimize hissettirmekti. Oluşan güven zeminin ardından iletişim bağımızı güçlü tutarak kurumsal itibarımızı da teminat aldık. Ve kısa sürede kalıcı başarılara imza attık. İnsanlara verdiğimiz güven öyle bir boyuta ulaştı ki, yer sahipleri firmamıza gelerek sözleşme dahi talep etmeden yerimizi yıkın, yeni inşaat yapın diyebiliyor. Bu güveni sağlamış olmak bizim için çok önemli.


Reform İnşaat’tan önce...