28 / 04 / 2024

gültepe toki 3. etap satılık

gültepe toki 3. etap satılık

Gültepe 3. Etap Toplu Konutları'nda ( TOKİ ) hak sahipleri yeni evlerine kavuştu. 185 dairenin anahtar teslimi Altındağ Belediyesi Emlak İstimlak Müdiirlüğü ' nde gerçekleşti...

Gültepe planlarına onay çıkmadı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, Konak Belediyesi'nin Gültepe bölgesi için hazırladığı imar planlarına, İZSU'nun önerilerine yer verilmediği nedeniyle onay vermedi.

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

Mustafa Gültepe: Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın!

Hazır giyim endüstrisinde kapasite kullanımının maksimum seviyelere çıktığını açıklayan Mustafa Gültepe, "Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın" dedi.

Kayseri Gültepe'de 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Mahallesi'deki arsayı ihale ile satıyor. İhale 17 Ekim'de gerçekleşecek..

İzmir Gültepe'nin imar planları meclisten geçti!

İzmir Konak  Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantısı düzenlendi. Gültepe imar planları, komisyonlarda görüşüldükten sonra meclis onayından geçti.

İzmit Gültepe'deki metruk bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Gültepe Mahallesi'nde bulunan metruk binayı yıktı.

Gültepe Spor Tesisi'nin temeli atıldı!

Konak Belediyesi’nin Gültepe’deki eski ekmek fabrikasının yerinde hayata geçireceği dev spor tesisinin temeli atıldı.

Gültepe Spor Tesisi için bugün düğmeye basılıyor!

Konak Belediyesi, içinde spor salonu, halı saha, spor ve kurs odalarının yer alacağı Gültepe Spor Tesisi için bugün düğmeye basıyor.

Altındağ Belediyesi Gültepe'de öğrenci yurdu yaptırıyor!

Altındağ Belediyesi, Gültepe Mahallesi sınırları içerisindeki alanda dükkan + sosyokültürel tesis (Öğrenci Yurdu) yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 7 Mart'ta yapılacak..

Gültepe Spor Kompleksi'nin temeli atılıyor!

Konak Belediyesi’nin Gültepe’de eski ekmek fabrikasının yerine inşa edeceği spor kompleksinde temel kazı çalışmaları sona erdi. Tesisin temelinin önümüzdeki günlerde atılması planlanıyor.

Gültepe'de imar planları yenilenmeli!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş Gültepe için özel projeler geliştirdiklerini açıklayarak “İyi bir plan yapılıp yollar açıldıktan sonra her şey kendiliğinden gelecek” dedi.

Ankara TOKİ Gülseren Mahallesi 3. Etap 1. Bölge fiyatları!

Ankara TOKİ Gülseren Mahallesi 3. Etap fiyatları 76 bin 911 TL'den başlıyor. Projede yer verilen 70 konut için başvurular başladı...

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap son başvuru bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap projesi satışa sunuldu. 

gültepe toki 3. etap satılık Haberi

gültepe toki 3. etap satılık

Gültepe 3. Etap Toplu Konutları'nda (TOKİ) hak sahipleri yeni evlerine kavuştu. 185 dairenin anahtar teslimi Altındağ Belediyesi  Emlak  İstimlak Müdiirlüğü'nde gerçekleşti. Altmdağlı vatandaşlar, Ramazan Bayramı na kısa bir süre kala çifte mutluluk yaşadı. 500 yakın gecekondunun yıkılmasıyla kurulan Gültepe 3. Etap TOKİ, yeni sahiplerine kapılarını açtı. 


"ARTİK DÂHÂ MODERN" 

Yaklaşık 76 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Gültepe 3. Etap TOKİ'de tam 185 aile yeni bir hayata merhaba dedi. 19 blok ve 894 daireden oluşan Gültepe 3. Etap TOKİ'lerin 3+1 ve 2+1 modern evleri büyük beğeni topladı. Anahtarına kavuşan vatandaşlar belediyeye teşekkür etti. 


Sabah...