10 / 05 / 2024

Gülüm Aksu

Gülüm Aksu

CTO İnşaat ve Endüstri Tesisleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Gülüm Aksu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Şebnem Demirel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Gül Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Gül Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Gül tarafından kuruldu.

Yapı stoklarının illere göre dağılımı meclis gündeminde!

Yapı stoklarının illere göre dağılımı TBMM gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Göç ve Mübadele Anı Evi yarın açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Buca Kasaplar Meydanı’nda restore ettiği 113 yıllık tarihi bina “Göç ve Mübadele Anı Evi” olarak hizmete açılıyor.

Yeni imar yönetmeliğine göre müştemilatlar nasıl olacak?

Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında müştemilatların nasıl olması gerektiği yeniden düzenleniyor. Peki, yeni imar yönetmeliğine göre müştemilatlar nasıl olacak?

Karayolları binası Van Gölü kıyısına dolgu yapılarak mı inşa edilecek?

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü hizmet binasının Van Gölü kıyısına dolgu yapılarak inşa edilmesi kararı mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Adana Göl Mahallesi kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ ortaklığında yapılan Göl Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde yıkım çalışmaları başladı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan'da dönüşüm ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından gerçekleştirilecek olan Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan'da dönüşüm ihalesi bugün yapılacak.

Gül Sağır Aydın, Seramiksan pazarlama müdürü oldu!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, büyümesine paralel olarak kadrosuna deneyimli isimler katıyor… Gül Sağır Aydın, Seramiksan Pazarlama Müdürü oldu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan 1. Etap'ta dönüşüm gün sayıyor!

TOKİ, İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yeni konutlar inşa edecek.

Deniz GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılım bildirisini yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılım bildirisini yayınladı.

Deniz GYO yönetim kurulu görev dağılımını yaptı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO yönetim kurulu görev dağılımını yaptı.

İş GYO'da yönetim kurulu görev dağılımı değişikliği!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamadaİ ş GYO yönetim kurulu görev dağılımı değişikliği bildirisini yayınladı.

TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı bildirisini yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı bildirisini yayınladı.

Gülüm Aksu Haberi

Gülüm Aksu

CTO İnşaat ve Endüstri Tesisleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Gülüm Aksu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Şebnem Demirel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.


CTO İnşaat ve Endüstri Tesisleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatları ile endüstri tesisleri yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat ve taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya...