06 / 05 / 2024

Gülümser Hızal balıkesir

Gülümser Hızal balıkesir

Gülümser Hızal, büyük Marmara depreminin üzerinden 16 yıl geçmesine rağmen Balıkesir'deki eski deprem yönetmeliğine göre yapılan 450 bin konutta güçlendirme çalışması yapılmadığını hatırlatarak yetkilileri uyardı.

1938 yılında Balıkesir'de imar planı nasıl yapılmış?

1938 yılında Balıkesir'de imar faaliyetleri başlatılmış. O dönemde inşa edilen yeni Hükümet Binası'nın çevresinde imar planı için çalışmalar yapılmış.

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Balıkesir Gönen'de 215 adet arazi satılıyor! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Gönen Belediyesi, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 215 adet araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir Gönen'de 18 adet arazi satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta! 

Gönen Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Gönen ilçesi, Hafızhüseyinbey Mahallesi'nde yer alan 18 adet tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Balıkesir'de 2 arsa satılıyor! Fiyatları gören inanamadı!

Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Güre Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları...

Balıkesir Gönen'de 10.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gönen Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Balıkesir Gönen'de yer alan 2 adet arsayı 10 milyon 751 bin 498 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 558 konut ve 25 dükkan ihalesi bugün!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, Balıkesir Altıeylül'de 558 adet konut ve 25 adet dükkan inşa edecek.

Balıkesir Gönen'de kiralık ev stoku azaldı!

Türkiye'nin genelinde yaşanılan kiralık ev sorunu Balıkesir Gönen'i etkiledi. İlçe genelinde çok sayıda vatandaş kiralık ev arayışına girerken bölgede neredeyse kiralık ev kalmadı. 

Balıkesir ve Çanakkale'de müstakil villalara talep arttı! Fiyatlar uçtu!

Balıkesir Gönen'de gözde tatil bölgesi olan Altay Mahallesi'ne bağlı Denizkent'te yazlık konut fiyatlarındaki artış hız kesmiyor.

Balıkesir Erdek'te tapu dolandırıcılığı!

Balıkesir Erdek'te gerçekleştirilen rüşvet operasyonu kapsamında 9 şüpheli gözaltına alındı. Gayrimenkul alım satımında tapu işlemlerine hız verilmesi karşılığında rüşvet alıp verdiği tespit edilen, aralarında tapu personelinin ve emlakçıların da yer aldığı 9 şüpheliyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

TOKİ Balıkesir Altıeylül ve Edremit'te 4 yeni okul inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'in Altıeylül ve Edremit ilçelerinde yeni okullar inşa edecek.

Gülümser Hızal balıkesir Haberi

Gülümser Hızal balıkesir

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gülümser Hızal: Binalar gösterişli değil, Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gülümser Hızal, büyük Marmara depreminin üzerinden 16 yıl geçmesine rağmen Balıkesir'deki eski deprem yönetmeliğine göre yapılan 450 bin konutta güçlendirme çalışması yapılmadığım hatırlatarak yetkilileri uyardı. Hızal, "Kamuya ve halkımıza düşen görev, gösterişli binalardan önce, sağlıklı ve güvenli, gerçek anlamda mühendislik hizmeti almış yapıları talep etmektir" dedi (Baştarafı 1'DE) Haber: Cengiz GUNER TESPİT edilen bazı verilere göre, Türkiye'de son yüzyılda depremler, su baskınları, çığ düşmeleri, heyelan, kaya düşmeleri vb. diğer doğal afetlerin yanı sıra, sebep olduğu %96,4 oranındaki can kaybı ve %76 oranındaki konut hasarları nedeni ile doğal afetler içerisinde en çok zarar veren afet olduğunu dile getiren Başkan Gülümser Hızal, "Son yüz yılda Türkiye'de...