10 / 05 / 2024

Gülüşan Okuyucu

Gülüşan Okuyucu

Eğilim Yapı ve İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Subaşı, Gülüşan Okuyucu tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Kamil Yalgın İşmerkezi'nde kuruldu.

Nidapark Gündoğan’da bayram fırsatı! Son üç villa 1 milyon TL indirimle satışta!

Müstakil yaşamın en ayrıcalıklı hali Nidapark Gündoğan'da bayrama özel, son üç villa 1 milyon TL indirimle satılıyor. Nidapark Gündoğan projesi nerede? Nidapark Gündoğan projesi ile ilgili ayrıntılar..

Euro, güçlü duruşunu sürdürüyor! 30 liraya gidiyor...

Döviz kurunun yükselişi sürerken, euro güçlü duruşunu devam ettiriyor. Geçtiğimiz haftalarda ilk kez 29 TL sınırını aşan euro/TL ise bugüne yükselişle açtı.

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstikrarlı ve Güçlü Ekonomi" vurgusu! 14 Mayıs sonrası atılacak önemli adımlar...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler AK Parti'nin yeni seçim beyannamesindeki vaatler beyannamede yer alırken ''İstikrarlı ve Güçlü Ekonomi" vurgusu yapıldı. İşte 14 Mayıs sonrası atılacak önemli adımlar...

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

Gündoğan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Gül Gümüş tarafından kuruldu.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Salda Gölü'nde kıyıdan 500 metre geriye ahşap üniteler yerleştirildi!

Burdur'da "Türkiye'nin Maldivleri" olarak anılan Salda Gölü'nde, ziyaretçilerin günlük ihtiyaçları için yapılan ahşap üniteler, doğal dokuya zarar verilmemesi amacıyla kıyıdan yaklaşık olarak 500 metre geriye yerleştirildi.

Amine Gülşe'den abisine 1 milyonluk ev!

Oyuncu Amine Gülşe'nin ağabeyi Şahan Gülşe, nişanlısı Stefanie Duarte ile evlendi.. Mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşan Amine Gülşe'nin, düğün hediye olarak ağabeyine 150 bin dolarlık (1 milyon TL'lik) ev aldığı belirtildi.

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Demir ve Mehmet Küçükosman ortaklığında kuruldu.

'Flamingo cenneti' Erçek Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van'ın İpekyolu ilçesinde, birçok kuş türüne ev sahipliğinde bulunan Erçek Gölü, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

Gülüşan Okuyucu Haberi

Gülüşan Okuyucu

Eğilim Yapı ve İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Subaşı, Gülüşan Okuyucu tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu. 


Eğilim Yapı ve İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında özel veya taahhüt işlerinde her türlü inşaat işleri,mühendislik, mimarlık, şehircilik, teknik uygulama  sorumlulukları kontrol mühendisliği hizmetleri ve bu hizmetlerin organizasyonunu yapmak ve plan proje çalışmaları yapmak, iç mimari ve dekorasyon işleri yapmak, makineli hafriyat, kazı ve toprak hafriyatı ve taahhüt işleri yapmak, konusu ile ilgili her türlü yardımcı malzemelerin alım ve satımını yapmak, 2-Yurt içinde ve yurtdışında resim ve özel tüm kuruluşlara ve şahıslara karşı her türlü inşaat, altyapı tesisat plan, proje ihalelerine katılmak, taahhüt ve montaj işleri yapmak ve...