14 / 05 / 2024

Gülyapısan İnşaat adres

Gülyapısan İnşaat adres

Gülyapısan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Gül tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ağustos 2013 tarihinde Hasanpaşa'da Yapı İş Merkezi'nde kuruldu

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Gültekin tarafından kuruldu.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

Fulyapısan İnşaat Turizm Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fulyapısan İnşaat Turizm Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile  Ramazan Bertam tarafından kuruldu.

Siirt Kurtalan Ekspres Nakliye Tarım Gıda Temizlik İnşaat Oto Tur Hay San Ve Tic Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Siirt Kurtalan Ekspres Nakliye Tarım Gıda Temizlik İnşaat Oto Tur Hay San Ve Tic Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bayrampaşa’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile İrfan Sancar tarafından açıldı.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Özcan Güleç tarafından kuruldu. 

Gümüşbaret İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüşbaret İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Can Gümüşcüoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gültekin Mermer İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültekin Mermer İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Bora Oğuz Gültekin ve Sümeyra Gültekin ortaklığında kuruldu. 

Gülyapısan İnşaat adres Haberi

Gülyapısan İnşaat adres

Gülyapısan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Gül tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 12 Ağustos tarihinde kuruldu. Gülyapısan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül olarak belirlendi. 


Gülyapısan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatılarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Gülyapısan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Hasanpaşa, İkbaliye Mahallesi, Uzunçayır Caddesi, Yapı İş Merkezi, A2 Blok,...