15 / 05 / 2024

Gülyapısan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Gülyapısan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Gülyapısan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Gül tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ağustos 2013 tarihinde Hasanpaşa'da Yapı İş Merkezi'nde kuruldu

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Caner Görgün tarafından kuruldu.

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aliş Türk ve Sinan Türk ortaklığında kuruldu.

Gürbey Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbey Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Gürbey Sonugür tarafından kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Gök tarafından kuruldu.

Gödence Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gödence Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldırım, Taner Kazanoğlu ve Yüksel Akçam ortaklığında kuruldu.

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhekim Kaya tarafından kuruldu.

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Gültekin tarafından kuruldu.

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan İlbi tarafından kuruldu.

Loca Suıt Konaklama Gıda Restoran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loca Suıt Konaklama Gıda Restoran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Levent Beşdaş tarafından kuruldu.

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Gorgün tarafından kuruldu.

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Gölgem Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölgem Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gölgem Samgam tarafından kuruldu.

Gülyapısan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Gülyapısan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Gülyapısan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Gül tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 12 Ağustos tarihinde kuruldu. Gülyapısan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül olarak belirlendi. 


Gülyapısan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatılarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Gülyapısan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Hasanpaşa, İkbaliye Mahallesi, Uzunçayır Caddesi, Yapı İş Merkezi, A2 Blok,...