18 / 05 / 2024

Gümüş Emlak

Gümüş Emlak

Gümüş Emlak İthalat İhracat İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Faruk Kurnaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu

Emlak Vergisi ödemeleri başladı mı? Emlak Vergisi son ödeme tarihi nedir?

1319 sayılı Emlak Vergi Kanununa göre Türkiye sınırları içerisinde yer alan binalar, arsalar ve araziler emlak vergisine tabi tutuluyor. Peki, Emlak Vergisi ödemeleri başladı mı? Emlak Vergisi son ödeme tarihi nedir? İşte tüm merak edilenler...

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de 360 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Tellioğlu tarafından kuruldu.

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Erdoğan Takuci tarafından  kuruldu.

Samsun'da zirveyi gören emlak satışları durakladı!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) Başkanı Mevlüt Oral, konut kredi faizlerinin düşüşüyle zirveyi gören emlak satışlarının kredi faiz oranlarının yükselmesinden sonra duraksamaya girdiğini söyledi.

Altın, dolar, borsa, gümüş ve kripto paralarla ilgili 11 tüyo!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Altın, dolar, borsa, gümüş ve kripto paralarla ilgili 11 tüyo" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 11 maddelik analizi...

Emlak sektöründe görüntülü görüşme devri!

Görüntülü Etkileşim Platformu 11Sight’ın Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, emlak sektörünün Türkiye’de bambaşka bir kimliğe büründüğünü belirtti...

Kars Gıda Emlak Elektronik Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Ataköy 4. Kısım Şubesi kuruldu!

Kars Gıda Emlak Elektronik Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Ataköy 4. Kısım Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Nisfan Yatırım Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisfan Yatırım Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta Yusuf Oyanıker tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed I.M. Alzarah tarafından kuruldu.

El Magd Turizm Gıda Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Magd Turizm Gıda Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Faıssal Mohammad Banı Hamad ve Fadı Bassam Fahmı Mustafa ortaklığında kuruldu. 

Fethi Canpolat İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Gıda Emlak Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fethi Canpolat İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Gıda Emlak Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Selami Duran, Yener Ciner ve Şahao Sezgin ortaklığında kuruldu.

Gümüşkale Kimya Petrol İnşaat Emlak Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşkale Kimya Petrol İnşaat Emlak Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Salih Sünnetci tarafından kuruldu.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

Gümüş Emlak Haberi

Gümüş Emlak

Gümüş Emlak İthalat İhracat İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Faruk Kurnaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu. Gümüş Emlak İthalat İhracat İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Gümüş Emlak İthalat İhracat İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Güllübağlar Mahallesi, Tandoğan Caddesi,...