03 / 05 / 2024

Gümüş İnşaat Keçiören projesi

Gümüş İnşaat Keçiören projesi

Gümüş Gıda İnşaat Ankara Keçiören'de 232 konut inşa edecek. Yaklaşık 25 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Gümüş Gıda İnşaat projesi 13 bin 755 metrekare alana sahip...

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Gümüş fiyatlarında beklenen gün bugün mü? Gümüş kaç lira oldu? İşte merak edilen gümüş fiyatları

Gümüş yatırımcıları gümüşün kar edeceği günü merakla bekliyor. Analistler yatırımcılar için kazanacakları seviyenin 12 lira olduğunu söylemişti. Peki gümüş için beklenen gün geldi mi? Gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 30 Mayıs 2022...

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi ekipleri Ankara Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başladı.

Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanacağının müjdesini verdi...

Keçiören'in yüzde 80'i kentsel dönüşüme dahil edildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliği ile kabul edilen Keçiören kentsek dönüşüm kapsamında ilçe genelinde 8 mahalle dönüşecek. 

Keçiören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 8 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm planı ABB Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi. 

Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde!

Uzun süredir devam eden Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde tartışıldı. 

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keçiören'de dönüşecek mahalleler açıklandı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçe genelinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları için "Keçiören’in 6’da 5’i gecekonduydu. Vatandaşımız kışın donar, yazın yanardı. 'İnsanca yaşam, insanca hayat' diyerek kentsel dönüşümü başlattık” açıklamasını yaptı

Ms Gümüş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Gümüş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Gümüş tarafından kuruldu.

Gümüş İnşaat Keçiören projesi Haberi

Gümüş İnşaat Keçiören projesi


Gümüş Gıda İnşaat, Ankara Keçiören Atapark Mahallesi'nde 232 konutluk bir proje inşa edecek. Gümüş Gıda İnşaat Keçiören projesi 13 bin 755 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.


Gümüş Gıda İnşaat Keçiören projesi 232 konut ve 2 dükkandan oluşuyor. 4 blok halinde yükselen Gümüş Gıda İnşaat Keçiören projesi yaklaşık 25 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Gümüş Gıda İnşaat Keçiören projesinde A blokta 32 daire, B blokta 68 daire, C blokta 66 daire, D blokta 66 daire olacak. Gümüş Gıda İnşaat Keçiören projesinde bloklar 13, 14 ve 16 katlı olarak inşa edilecek.


366 kapasiteli otopark alanının olacağı Gümüş Gıda İnşaat Keçiören projesinde 2 dükkan A blokta yer alacak. Gümüş Gıda İnşaat Keçiören'de spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Tel : 0312 222...