19 / 05 / 2024

Gümüşhane-Giresun ulaşıma açıldı

Gümüşhane-Giresun ulaşıma açıldı

Gümüşhane-Giresun karayolunda dün meydana gelen heyelanın ardından temizlik çalışması tamamlanarak yol yeniden çift şeritte ulaşıma açıldı.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı tamamlanma sürecinde: Bakan resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gümüşhane'de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, bölgedeki altyapı çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

TOKİ Gümüşhane projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 111 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 111 adet konut yer alıyor.

Gümüşhane Merkez TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1! 

TOKİ Gümüşhane Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Gümüşhane Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Gümüşhane Merkez'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Gümüşhane Merkez sosyal konut projesi... 

TOKİ Gümüşhane'de 104 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane'de 104 yeni konut inşa edecek.

Gümüşhane'de heyelan bölgesine 729 konut yapılacak iddiası!

Gümüşhane'de 2012'de heyelan bölgesine yapılan devlet hastanesinden sonra şimdi de Belediye tarafından yine heyelanlı bölgeye 729 konut inşa edileceği ileri sürüldü.

Gümüşhane Gümüş Otel 29.4 milyon TL'ye satışa çıktı!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Gümüş Otel'i 29 milyon 400 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gümüşhane'de göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina kullanıma açıldı!

Gümüşhane Kayışlı Mahallesi'nde bir inşaat temelinde meydana gelen göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina, yeniden kullanıma açıldı...

Gümüşhane'de inşaat temelindeki göçük nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Gümüşhane'de bir inşaat temelinde yaşanan göçük nedeniyle 6 ailenin yaşadığı 2 bina önlem amaçlı olarak boşaltıldı.

Gümüşhane Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Gümüşhane Devlet Hastanesinin açılacağı tarih ve hastanenin maliyetin meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gümüşhane'de 6.6 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Kapalı Modern Pazar Yeri'ndeki 1 adet iş yerini 6 milyon 615 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gümüşhane-Giresun ulaşıma açıldı Haberi

Gümüşhane-Giresun ulaşıma açıldı

Gümüşhane-Giresun karayolunda dün meydana gelen heyelanın ardından temizlik çalışması tamamlanarak yol yeniden çift şeritte ulaşıma açıldı. Bölgede gerçekleşen kar yağışının yerini yağmurda bırakmasının ardından Kürtün-Doğankent karayolunun 15.kilometresinde Taşlıca köyü yakınlarında dün heyelan gerçekleşmiş ve yol kapanmıştı.Bölgede hazır bekleyen Karayolları ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından tamamen kapanan yol tek şeritten kontrollü olarak ulaşıma açılmıştı.Karayolları ekiplerinin dünden beri yaptığı çalışmaların ardından yolu tamamen kapatan heyelan kütleleri bugün yoldan kaldırılarak yol çift şeritten yeniden ulaşıma...