29 / 05 / 2024

Gümüşhane-Giresun yolu açıldı

Gümüşhane-Giresun yolu açıldı

Gümüşhane-Giresun karayolunda dün meydana gelen heyelanın ardından temizlik çalışması tamamlanarak yol yeniden çift şeritte ulaşıma açıldı.

Gümüşhane'de 4,3 büyüklüğünde deprem! Ard arda 17 deprem kaydedildi....

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Bu süreçte, düşük büyüklüklerde bu saate kadar 17 deprem kayıtlara geçti. İşte detaylar...

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı tamamlanma sürecinde: Bakan resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gümüşhane'de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, bölgedeki altyapı çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak...

Altında bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Resmen açıklandı! 1 gram bile altını olan hemen baksın!

Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Yakın, altın fiyatları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altında bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Resmen açıklandı! 1 gram bile altını olan hemen baksın!

Memur 1 Ocak 2023 zammını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Memur maaşları kaç lira olacak? Hemen rakamlara bakın!

Memur ve emekli maaşı yılbaşı zammı için heyecanlı geri sayım devam ediyor. Memur 1 Ocak 2023 zammını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Memur maaşları kaç lira olacak? Hemen rakamlara bakın!

Çiftçiler dikkat! Gübreye yüzde 13 indirim müjdesi! Duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Nisan'a kadar zam da yok!

Sık sık gündem olan gübreye yüzde 13 indirim müjdesi! Duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Nisan'a kadar zam da yok! 

Tiny House’lar aklandı, imarsız arazilerin kullanımının önü açıldı!

Uzun zamandır tartışma konusu olan ve belediyelerce farklı uygulamalar gören Tiny House'lar aklandı, imarsız arazilerin kullanımının önü açıldı...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına Ocak sürprizi! Görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Birçok kişinin sık sık araştırdığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 1 Ocak zammında son hesaplar yapılıyor. Hesaplanan yeni rakamları görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bu rakamlara bakın...

TOKİ Gümüşhane projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 111 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 111 adet konut yer alıyor.

TOKİ Gümüşhane projesi için beklenen gün geldi! 53 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'deki yeni projesiyle 53 yeni konut inşa edecek.

Gümüşhane-Giresun yolu açıldı Haberi

Gümüşhane-Giresun yolu açıldı

Gümüşhane-Giresun karayolunda dün meydana gelen heyelanın ardından temizlik çalışması tamamlanarak yol yeniden çift şeritte ulaşıma açıldı. Bölgede gerçekleşen kar yağışının yerini yağmurda bırakmasının ardından Kürtün-Doğankent karayolunun 15.kilometresinde Taşlıca köyü yakınlarında dün heyelan gerçekleşmiş ve yol kapanmıştı.Bölgede hazır bekleyen Karayolları ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından tamamen kapanan yol tek şeritten kontrollü olarak ulaşıma açılmıştı.Karayolları ekiplerinin dünden beri yaptığı çalışmaların ardından yolu tamamen kapatan heyelan kütleleri bugün yoldan kaldırılarak yol çift şeritten yeniden ulaşıma...