05 / 05 / 2024

Gümüşhane orman ve su işleri bakanlığı tesisi

Gümüşhane orman ve su işleri bakanlığı tesisi

Orman ve Su İşleri Bakanlığından Gümüşhane'ye 13 milyon liralık yatırım. Tamamlanan 2 tesis, Başbakan Davutoğlu'nun 23 Aralık'ta Ankara'da katılacağı törenle hizmete alınacak.

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı tamamlanma sürecinde: Bakan resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gümüşhane'de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, bölgedeki altyapı çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

TOKİ Gümüşhane projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 111 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 111 adet konut yer alıyor.

TOKİ Gümüşhane projesi için beklenen gün geldi! 53 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'deki yeni projesiyle 53 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Gümüşhane'ye 357 konutluk yeni proje geliyor!

81 ilde 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'de de 357 konutluk yeni proje inşa edecek. Gümüşhane TOKİ projesinin ihalesi 6 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Gümüşhane Merkez'de 44.3 milyon TL'ye satılık 5 katlı otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan 5 katlı otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı.

Gümüşhane'de satılık otel, otopark ve arsa! Yatırımcılar dikkat!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

TOKİ Gümüşhane projesi için düğmeye bastı! TOKİ'den ucuz konut bekleyenler dikkat! O ilçeye 104 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane Köse projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Gümüşhane projesinde 104 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

Gümüşhane'de satılık otel fırsatı! İhalesi 19 Temmuz'da! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi, 23 ada 2,6,7,10 parsellerde bulunan 5 katlı otel (Gümüş Otel), bahçe, otopark ve arsadan meydana gelen gayrimenkulü satıyor...

Gümüşhane İl Özel İdaresi'nden büyük fırsat! Gümüş Otel 44.3 milyon TL'ye satılıyor! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi'nde yer alan Gümüş Otel ile bahçe, otopark ve arsasını 44 milyon 326 bin 964 TL'ye satıyor...

Gümüşhane Merkez'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31614 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Gümüşhane Merkez'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

TOKİ Gümüşhane 357 konut ihalesi bugün!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane Hasanbey Mahallesi'nde 357 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet ilköğretim okulu inşa edecek.

TOKİ Gümüşhane 357 konut ihalesi 31 Mayıs'ta!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'de 357 konut inşa edecek.

TOKİ'den Gümüşhane'ye 357 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane İli Merkez İlçesi Hasanbey Mahallesi 2. etap 357 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Gümüşhane orman ve su işleri bakanlığı tesisi Haberi

Gümüşhane orman ve su işleri bakanlığı tesisi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara'da Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 23 Aralık Çarşamba günü törenle hizmete alınacak ülke genelinde yapımı tamamlanan 2,4 milyar lira yatırım bedelli 175 eser arasında Gümüşhane'nin de yer aldığını bildirdi.


Bakan Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ülkenin geleceği ve refahının dev barajlara, geniş ormanlara, sulanan bereketli topraklara bağlı olduğunu belirtti.


Bu şuurla asırlık hayalleri gerçeğe dönüştürmek için çalıştıklarını, milletin hasretle beklediği projeleri bir bir hayata geçirdiklerini vurgulayan Eroğlu, "Bu çerçevede eserlerimizle destan yazdığımız son 13 yılda 100 milyar liradan fazla yatırım yaptık ve Cumhuriyet tarihimizin rekorlarını kırdık" ifadesini kullandı.


Veysel Eroğlu, 13 yıllık sürede 284 baraj olmak üzere 3 bin 2 yeni tesisi ülkeye kazandırdıklarına dikkati çekerek, şöyle devam etti:


"Yine bu dönemde 'toprak ve suyu ağaç korur'...