07 / 05 / 2024

Gümüşhane Şiran Belediyesi yeni bina

Gümüşhane Şiran Belediyesi yeni bina

Son yıllarda büyük dönüşüm içerisindeki Gümüşhane'nin en büyük ikinci ilçesi Şiran'da yeni Belediye Hizmet Binası işi için sözleşme imzalandı. 3,2 milyon liraya mal olacak hizmet binası 500 metrekare üzerinde 4 katlı olacak şekilde planlandı.

Gümüşhane Belediyesi'nden 19.1 milyon TL'ye satılık 29 dükkan!

Gümüşhane Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Gümüşhane ili, Hasanbey Mahallesi, Kıbrıs Caddesi'nde yer alan 29 dükkanı 19 milyon 120 bin 450 TL'ye satıyor...

Gümüşhane Çakırkaya Manastırı restore edilecek! 

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde bulunan kayadan oyma tarihi Çakırkaya Manastırı 1 milyon TL'lik restorasyon projesiyle restore edilecek...

Gümüşhane'deki 15 metruk bina yıkılacak!

Gümüşhane Belediyesi 15 adet metruk bina için yıkım kararı verdi. Bu binaların yıkımı için verilen ilanlar bir ay süreyle yayınlanacak. 

Gümüşhane'deki Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor!

Gümüşhane’de İkisu-Şiran karayolunun 8. kilometresinde yüklenici firma tarafından başlanan ancak yarım bırakılan Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor..

Gümüşhane Şiran 38 işyeri yapım ihalesi 14 Eylül'de!

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 38 işyeri yaptırıyor. İhale 14 Eylül'de yapılacak..

Ümraniye Belediyesi'nden Gümüşhane'ye dev yatırım!

Ümraniye ve Gümüşhane Belediyesi dostluk ve kardeşlik bağlarının sosyal, kültürel ve ekonomik işbirlikleriyle güçlendirilmesi için “Kardeş Şehir” protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri Külliyesi ve Aşevinin temeli atıldı.

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi'nde 38 işyeri yaptırılacak!

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 38 işyeri yaptırılacak. İşyeri yapım ihalesi ise 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

TOKİ Gümüşhane'de bin 500 konut inşa edecek!

Gümüşhane Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Hasanbey Mahallesi'nde yapılan 528 konutun inşaat alanı incelendi. Bölgede bin 500 konut daha yapılması planlanıyor.

Gümüşhane'ye Tersun tüneli müjdesi!

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş, Gümüşhane Şiran'da gerçekleşen iftar yemeğinde Tersun dağına tünel projesiyle ilgili müjdeyi verdi.

Gümüşhane Şiran'da kentsel dönüşüm kararı!

Gümüşhane Şiran Karaca Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi hakkında karar yürürlüğe girdi.

Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne 1 ayda taşınacağız!

Gümüşhane Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Özgür Çelebi, Yeni Devlet Hastanesi ile ilgili soruları yanıtladı. Çelebi, hastaneye 1 ayda taşınılacağını söyledi.

Gümüşhane'de 1 yılda 698 milyon TL'lik kamu yatırımı yapıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü nedeniyle düzenlediği toplantıda Gümüşhane’ye 2016 yılında 698 milyon TL tutarında kamu yatırımı yapıldığını söyledi.

Eyüp Demirel: Gümüşhane'deki köylerde arsa oluşturulmalı!

Kamuoyu Bilinçlendirme Derneği Başkanı Eyüp Demirel, Gümüşhane'deki ekonomik döngüyü artırmak için köylerde arsa üreterek ev yapacak bireylerin önünün açılması gerektiğini söyledi.

Gümüşhane Şiran Belediyesi yeni bina Haberi

Gümüşhane Şiran Belediyesi yeni bina

Son yıllarda büyük dönüşüm içerisindeki Gümüşhane'nin en büyük ikinci ilçesi Şiran'da yeni Belediye Hizmet Binası işi için sözleşme imzalandı. KDV dahil yaklaşık 3,2 milyon liraya mal olacak hizmet binası 500 metrekare üzerinde 4 katlı olacak şekilde planlandı. 


Bünyesinde kapalı otopark ve ayrıca 500 metrekare üzerine kültür merkezini de barındıran hizmet binası bir yılda tamamlanacak. 

Mevcut Belediye binasının yanındaki alana yapılacak olan hizmet binasıyla ilgili yüklenici firma Berkhan İnşaat temsilcisi Orhan Dabağ'la makamında sözleşmeyi imzalayan Belediye Başkanı Altıparmak, göreve geldikleri günden beri kanalizasyon, temiz su arıtma, pis su arıtma, dere ıslahı, konut yapımı, parklar ve sosyal donatıları büyük oranda tamamladıklarını belirterek, hiç hız kesmeden bu hizmetlere devam edeceklerini söyledi. 


Altıparmak, ilçede yapılacak olan kentsel dönüşüm ve yeni sanayi sitesinin hazırlıklarını da yaptıklarını en...