30 / 04 / 2024

Bayburt ve Gümüşhane'ye havalimanı müjdesi!

Bayburt ve Gümüşhane'ye havalimanı müjdesi!

Partisinin Bayburt mitinginde vatandaşlara hitap eden Başbakan Binali Yıldırım, "Bugün Bayburt ile Gümüşhane'nin ortak havalimanının temelini atıyoruz, hayırlı uğurlu olsun." dedi...




AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Bayburt mitinginde vatandaşlara hitap etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Başbakan Yıldırım, "Bugün Bayburt ile Gümüşhane'nin ortak havalimanının temelini atıyoruz, hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu. 

Başbakan Yıldırım, Bayburt-Gümüşhane Salyazı Havalimanı'nın yapımının tamamlandığını ve yıllık 2 milyon yolcu kapasitesi olacağını belirterek, "Biz, diğer adaylar, partiler gibi hayal tacirliği yapmıyoruz. Yaptıklarımızı konuşuyoruz Bayburt, yaptıklarımızı konuşuyoruz. Zaten onların hayalleri bizim yaptıklarımıza erişemez." dedi.

Başbakan Yıldırım: "Bugün 138 yıllık bir hayal olan Ovit Tünelleri açılıyor. İkisinin toplam uzunluğu 28 kilometre. Türkiye 1 kilometre tünel yapamazken, 15 yılda 400 kilometre tünel yaptık. Bizim tünellerimiz 400 kilometreyi buldu ama bunların yalanlarının uzunluğu 500 kilometreyi geçti. Burada bizi geçtiler, doğrusunu söylemek lazım." dedi.
 


Geri Dön