15 / 05 / 2024

Gümüşpala üç bina için tahliye kararı

Gümüşpala üç bina için tahliye kararı

İnşaat firmasının plansız kazısı, üç bina için yıkım riski doğurdu, Tahliye kararı alınan apartmanlarda yaşayanlar, " Niçin önlem alınmıyor " dedi. Binaların çalışması Haziran ayında başlamıştı.

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Büyükçekmece'de depremden hasar gören 8 bina yıkıldı!

Büyükçekmece'de geçen yıl eylül ayında merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan 5,8 büyüklüğündeki depremde hasar gören 8 bina ve 100 bağımsız bölümün yıkımı gerçekleşti.

Gümüşhane'de heyelan: 2 bina tahliye edildi!

Gümüşhane'de inşaat yapılan alanın üst kısmında yaşanan heyelan sebebiyle çevresindeki iki bina boşaltıldı.

Gümüşhane'de göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina kullanıma açıldı!

Gümüşhane Kayışlı Mahallesi'nde bir inşaat temelinde meydana gelen göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina, yeniden kullanıma açıldı...

Gümüşhane'de inşaat temelindeki göçük nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Gümüşhane'de bir inşaat temelinde yaşanan göçük nedeniyle 6 ailenin yaşadığı 2 bina önlem amaçlı olarak boşaltıldı.

Gümüşhane'deki 15 metruk bina yıkılacak!

Gümüşhane Belediyesi 15 adet metruk bina için yıkım kararı verdi. Bu binaların yıkımı için verilen ilanlar bir ay süreyle yayınlanacak. 

Gümüşhane'de yıkım arbedesi!

Gümüşhane'de bir yaylada kaçak yapıların yıkımı sırasında arbede çıktı. Yıkıma engel olmayan çalışan bina sahiplerine jandarma müdahale etti. Arbade sonucunda 5 kişi gözaltına alındı.

Gümüşhane yaylalarında kaçak yapılaşmaya sıkı takip!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, mera ve yaylalara kaçak bina yapımına savaş açtıklarını, yapılaşmanın son bulacağını anlattı.

Diyabakır'da hasar gören 6 bina için yıkım kararı!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ek binasına yönelik bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda ağır hasar gören 6 bina için daha yıkım kararı çıkartıldı.

Gümüşhane Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

İhalesi 15 Mayıs 2012'de, yapımına ise 12 Ekim 2012 tarihinde bina inşaatına, 2015 yılında ise Gümüşhane Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yol yapımına başlanan Gümüşhane Devlet Hastanesi bir türlü açılamıyor.

Gümüşhane'de yıkılma tehlikesi bulunan 6 bina boşaltıldı!

Gümüşhane Merkeze bağlı Hasanbey Mahallesi Şehit Özkan Şişman Sokak'taki bir inşaatın temel kazısı sırasında, üç kattan oluşan iki binanın dış cephesinde bulunan merdivenler çöktü.

Beyoğlu Gümüşsuyu'nda 10 milyon TL'ye satılık bina!

Beyoğlu Belediye Başkanlığı, Beyoğlu Gümüşsuyu'nda bulunan binayı satışa çıkardı. Üzerinde yıkım kararı bulunan binanın satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi.

Silivri Gümüşyaka'daki metruk bina yıkıldı!

Silivri Gümüşyaka mahallesinde 30 yıldır atıl durumda olan, can ve mal güvenliği açısından tehlike yaratan metruk yapı, Silivri Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Gümüşpala üç bina için tahliye kararı Haberi

Gümüşpala üç bina için tahliye kararı

İzmir Gümüşpala'da, Altınyol yanındaki alanda bulunan üç gecekonduyu satın alan inşaat firması, geçen Haziran ayında kazı çalışması başlattı. Büyük iş makinelerinin de kullanıldığı kazı çalışmaları sırasında, gerekli planlama yapılmadığı için bazı bölgelerde çökmeler meyedana geldi. Bunun üzerine inşaat firmasının müracaatıyla bölgede inceleme yapan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, kazıdan dolayı heyelan riskinin bulunduğunu, kazı bölgesinin yanındaki iki apartmana 1.5 metre yakınlıkta büyük çatlaklar oluştuğunu belirtti, buradaki vatandaşların tahliye edilmeleri yönünde karar verdi. Bayraklı Belediyesi de encümen kararıyla, iki apartmanın boşaltılması için ağustos ayında tahliye kararı verdi. Tepki gösteren apartman sakinleri, mimar ve mühendis odalarından, tahliye gerekmediğine dair rapor aldı; mahkeme kararıyla onaylattı. 



DUVAR YAPILMADI...


Aradan geçen 7 ay sonunda, ne inşaat firması ne de Bayraklı Belediyesi, istinat duvarı yapmak için...