16 / 05 / 2024

gümüşyaka konut projeleri

gümüşyaka konut projeleri

İçerisinde yaşamın başladığı Aktaş Gümüşyaka Villaları'nda konutlar 289 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Konut projeleri yarım kaldı, binlerce mağdur var denilen inşaat şirketinden şok açıklama: Batmadık, ayaktayız!

Geçtiğimiz günlerde konkordato ilan ettiği duyurulan ve konut projeleri yarım kaldığı iddia edilen inşaat devinden flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Pardo Gümüşlük Bodrum'da son 3+1 konut 18 milyon 850 TL'ye!

Pardo Gümüşlük Bodrum'da konut satışları devam ediyor. Projede son kalan 3+1 villanın fiyatı 18 milyon 850 TL. İşte Pardo Gümüşlük Bodrum ile ilgili merak edilen her şey...

6 soruda TOKİ Gümüşhane Sosyal Konut Projesi 2022! Gümüşhane ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin merakla beklediği TOKİ Gümüşhane 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Gümüşhane projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Gümüşhane 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Gümüşhane projesi için düğmeye bastı! TOKİ'den ucuz konut bekleyenler dikkat! O ilçeye 104 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane Köse projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Gümüşhane projesinde 104 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

TOKİ'den Gümüşhanelilere ucuz konut müjdesi! 104 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane projesiyle 104 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Gümüşhane'ye 104 yeni konut müjdesi!

TOKİ Gümüşhane Köse'de 104 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 17 Aralık 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Kanal İstanbul güzergahındaki konut ihalelerinin tümü iptal oldu!

TOKİ, Kanal İstanbul çevresinde inşa edilecek Yenişehir için Arnavutköy’de etaplar şeklinde gerçekleştireceği konut projeleri için çıktığı 5 ihaleden 3’ünü geçen günlerde iptal etmişti. Geri kalan 2 ihale de dün iptal edildi.

TOKİ Gümüşhane Köse'de 104 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane Köse'de 104 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 17 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Gümüşhane'ye 104 yeni konut!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane Köse'de 104 yeni konut inşa edecek.

Kasım 2021'de satışa çıkacak konut projeleri!

2021 yılının Kasım ayında satışa çıkarılacak olan konut projeleri lansman dönemine özel olarak başlatılacak kampanyalarla alıcılarını bekliyor. İşte Kasım 2021'de satışa çıkacak o konut projeleri...

Gümüşyaka Kurtsan Villaları'nda yaşam bu yıl başlıyor!

Kentsel dönüşüm ve konut projelerine hız veren Home Yapı Silivri'de yeni projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastı. Firma, Gümüşyaka Kurtsan Villaları projesinin inşaatına başladı.

TOKİ Gümüşhane 357 konut ihalesi bugün!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane Hasanbey Mahallesi'nde 357 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet ilköğretim okulu inşa edecek.

TOKİ Gümüşhane 357 konut ihalesi 31 Mayıs'ta!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'de 357 konut inşa edecek.

gümüşyaka konut projeleri Haberi

gümüşyaka konut projeleri

Toplam 50 konuttan meydana gelen Aktaş Gümüşyaka Villaları, İstanbul Silivri Gümüşyaka'da inşa edildi. Aktaş İnşaat tarafından hayata geçirilen projede yaşam başladı.


36 bin metrekare alana sahip Aktaş Gümüşyaka Evleri'nde yer alan konutlar daire ve villa olarak tasarlandı. Konutlar Erguvan, Leylak ve Mimoza olmak üzere 3 farklı tipten oluşuyor.


Konutların alanlarının 117 metrekare ile 394 metrekare arasında değiştiği Gümüşyaka Aktaş Villaları'nda ödemelerde banka kredisi kullanılıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 289 bin TL'den başlayıp, 1 milyon 120 bin TL'ye kadar yükseliyor.


İnşaatına 2009 yılında başlanan Aktaş Gümüşyaka Konakları'nda; olimpik yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kafeterya, havuz bar, çocuk oyun parkı, mini futbol sahası, kumsal-da voleybol sahası, masa tenisi, 90 araçlık kapalı otopark gibi imkanlar bulunuyor.


0216. 316 88 88

http://www.aktasinsaat.com

Merve...