10 / 05 / 2024

Gün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Günver

Gün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Günver

Gün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Günver kimdir? Yüksel Günver, Gün İnşaat'ı ne zaman kurdu? Gün İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi? Gün İnşaat'ın dahil olduğu projeler nelerdir? İşte yanıtı...

Avrupakent GYO borsada tavan bozdu! İlk işlem gününde yüzde 8 düştü!

Avrupakent GYO 13-14-15 Aralık'ta gerçekleştirilen talep toplama sürecini tamamladı. Şirket, Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da "AVPGY" koduyla işlem görmeye başladı. Ancak Avrupakent GYO’nun fiyatı ilk işlem gününde yüzde 8 düştü.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Piyasalar merakla Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası bir önceki faiz kararında faizleri artırarak yüzde 17,50'ye çıkardı. Peki Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Borsa İstanbul haftanın 3. gününe yükselişle başladı!

Aktarılan detaylara göre, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftanın 3.gününe yüzde 0,18 artışla 4.544,48 puandan başladı.

Doların 9 gün sonraki yönü resmen belli oldu! Hemen tek tek açıklanan bu son dakika detayına bakın!

Doların 9 gün sonraki yönü resmen belli oldu. Peki yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan dolar düşecek mi yoksa yükselecek mi? Hemen bakın...

Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

Dolar endeksi gün yükselişle başladı. Bunu gören yatırımcılar güncel dolar/TL kurunu araştırmaya başladı. Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Doların 8 gün sonraki yönü şimdiden belli! Amerika Merkez Bankası ilk sinyali verdi!

Dolar kurundaki son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Değer kaybeden dolar karşısında vatandaşlar ''elimizdeki dolarları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak ederken Avrupa Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi. Doların 8 gün sonraki yönü şimdiden belli oldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Dolar 2022 yılının ilk işlem gününde yükselişte!

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen döviz kurları 2022 yılının ilk işlem gününe yükselişle başladı. Dolar/TL bugün 13,50 liradan işlem görüyor.

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Gün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Günver Haberi

Gün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Günver

Yüksel Günver kimdir?

Yüksel Günver, 1981 yılında İstanbul Amerikan Robert Lisesi'nden mezun olduktan sonra 1985'de İ.T.Ü. İnşaat Fakültesinden lisans, 1989'da ise Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesinden yüksek lisans derecesini aldı.


Günver; Nurol İnşaat'ta şantiye şefi ve Emlak Bankası Bahçeşehir Projesi'nde kontrol grup şefi olarak çalıştı. 1994 yılında Gün İnşaat Şirketini kurdu. Bununla beraber;  Boğazköy'de sırasıyla 100 konut, 48 konut ve son olarak 38 villalık üç projeyi hayata geçirdi.


Gün İnşaat projeleri:

1.Kemer City Apartments 1-2-3-4

2.Ekin Konakları

3.Kemerburgaz Projesi


Gün İnşaat'ın dahil olduğu projeler:

1.Soyak Olympiakent Villaları

2.Alarko Alkent 2000 Sitesi 2. Faz Villaları

3.Nurol İnşaat Bahçeşehir 2. Etap Villaları

4.Bahçeşehir Doğa Konut Sitesi

5.Bahçeşehir Emlakyurt Sitesi

6.Bahçeşehir B-8, B-9, B-10, B-34 Blokları

7.Bahçeşehir Esen Damlapınar Sitesi

8.Bahçeşehir Villa Tadilatları

9.Esentepe İş Merkezi

10.Eyüp Petrol Ofisi İş Merkezi

11.Soyak Muhtarlık Binaları

12.T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Kampüsü İnşaatı

13.T.C. İstanbul...