14 / 05 / 2024

günaydın ferit şahenk ortaklığı

günaydın ferit şahenk ortaklığı

Ferit Şahenk ile el sıkışmak üzere oldukları konuşulan Günaydın’ın sahibi Cüneyt Asan “Türkiye’de 100, Avrupa ve Ortadoğu’da da 100 şube açma potansiyelimiz var. Bizimle aynı kafada, vizyonda olan kim varsa, gelsin birleşelim” dedi....

Merkez Bankası'nın 'kiralar düşüyor' açıklaması gerçeğe uymadı: CHP'li Günaydın, 'Şehir şehir gezip bakın' dedi!

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, 'Merkez Bankası'nın konut fiyatları ve kiralar düşüyor' açıklamasına değindi ve şehir şehir gezip bakıldığında böyle olmayacağını vurguladı. İşte Günaydın'ın o açıklaması...

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Zengin tarafından kuruldu.

Ferit Şahenk, İstinyePark'taki hisselerini Katar'a satıyor!

Varlık satışını sürdüren Ferit Şahenk, İstinyePark’ta yüzde 42’lik hissesini dünyanın en büyük fonlarından olan Qatar Holding LLC'ye 1 milyar dolara satıyor.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Ferit Şahenk 3 yıl önce aldığı şirketi satıyor!

Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk 2016 yılında satın aldığı dünyanın en büyük süper yat bakım tesislerinde içinde bulunduğu Marina Barcelona 92'deki (MB 92) hisselerini devrediyor.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Sadi Göğdün vefat etti!

Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Göğdün vefat etti. Doğuş Grubu, Şahenk Ailesi ve Gönül Talu taziye ilanı yayınladı. 

Ferit Şahenk, Atami Otel'i etkinlik üssü yapacak!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Cennet Koyu'nda geçmişte Japonların sahibi olduğu Atami isimli oteli aldı ve restore ettirdi. Şahenk, burayı bir etkinlik üssü yapmayı planlıyormuş. Etkinlik derken yaz düğünlerinden söz ediyoruz…

Ferit Şahenk Marmaris'teki D-Resort Grand Azur otelini satıyor!

Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk, bir süredir yaptığı satışlarla gündemde yerini alıyor. Ferit Şahenk Marmaris'teki D-Resort Grand Azur otelini satışa çıkardı. 

Ferit Şahenk The Raleigh otelini 103 milyon dolara sattı!

Garanti Bankası'ndaki yüzde 9.95'lik payını İspanyol ortağı BBVA'ya 3.3 milyar TL'ye satan Ferit Şahenk, Tommy Hilfiger'la Miami'de ortak olduğu The Raleigh otelini de 103 milyon dolara sattı.

Ferit Şahenk Yunanistan’daki apartmanını elden çıkardı!

Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk, Yunanistan’daki apartmanını 3 milyon euroya Yunan milyoner Apostolos Vakakis'e sattı.

Ferit Şahenk ve Hüsnü Özyeğin arasındaki 102.5 milyon euroluk anlaşma iptal!

Dünya gazetesi yazarı Kerim Ülker, Doğuş Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile iş adamı Hüsnü Özyeğin arasındaki AVM satışı anlaşmasının iptal edildiğini yazdı. 

Ferit Şahenk İspanya'daki otelini Meksikalılara sattı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, İspanya'daki lüks otelini 210 milyon euroya Meksikalılara sattığını duyurdu.

günaydın ferit şahenk ortaklığı Haberi

günaydın ferit şahenk ortaklığı


Doğuş Holding’in D.ream şirketinin öncülük ettiği satın alma ve ortaklık işlemleri tüm hızıyla sürüyor. En son Esas Holding’in Günaydın ile ilgilendiği konuşuluyordu. Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, görüşmeyi doğrularken, sadece Günaydın değil birkaç yerle daha görüştüklerini açıkladı. Ancak pazar günü yayımlanan Ayşe Arman röportajından öğrendik ki Esas Holding, ortaklıktan vazgeçmiş. 


DOĞUŞ İLE MASADA


Aynı gün kulislerde, Ferit Şahenk’in sahibi olduğu D.ream’in ortaklık için (büyük hissedar olarak) Günaydın’la masada olduğu konuşuluyordu. Günaydın’ın kurucusu Cüneyt Asan’a ulaştığımızda görüşmeyi doğruladı. Asan, “Pek çok muhtemel ortakla görüşüyoruz. Doğuş’la da görüşüyoruz” dedi. 

Asan şöyle devam etti: “45 şubemiz var. 100 şube daha açılabilir. Avrupa ve Ortadoğu’da da toplam 100 restoran açılabilir. Bunun da çalışmaları yapıldı. Bu kafaya, bu vizyona, bu ruha sahip kim varsa gelsin...