16 / 05 / 2024

Günaydınlar Gayrimenkul iletişim

Günaydınlar Gayrimenkul iletişim

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Zengin tarafından kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Zengin tarafından kuruldu.

Birevim, Görüntülü İletişim Sistemi ile ev sahibi yapıyor!

Birevim, koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde Görüntülü İletişim Sistemi'ne (GİS) geçiş yaptı. Gis ile, Birevim'in tasarruf sahipleri, evlerinin konforunda ev sahibi oluyor...

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Gökorman Sinpaş Ümraniye iletişim!

Gökorman Sinpaş Ümraniye iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Gökorman projesinde satışlar 29 Nisan'da başlıyor...

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Harun Maskan imzasıyla kuruldu.

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim!

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi yakında satışa sunuluyor...

Güneş Tepe İstanbul iletişim!

18 konut bloğu ve 19 ticaret ve sosyal donatı bloğu olarak yükselen projede yaklaşık 2 bin daire yer alacak. Güneş Tepe İstanbul iletişim bilgisine göre telefonu 212 322 65 65 olarak belirlendi.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Gültaş Meydan Halkalı iletişim!

Gültaş Meydan Halkalı iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 287 adet daire ve 56 ticari birimden oluşan proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da yükseliyor.

Burak Grubu İnşaatçılık Gıda Elektrik Elektronik İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Grubu İnşaatçılık Gıda Elektrik Elektronik İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ünver Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidiye Caddesi'nde kuruldu.

Günaydınlar Gayrimenkul iletişim Haberi

Günaydınlar Gayrimenkul iletişim

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Zengin tarafından kuruldu.

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi konusu:
her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri , devre mülk, apartotel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken ,ev , apartman, işyeri,arsa ,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak kiralamak , kiraya vermek ; bahçe , tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat ittifakı , şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.

Adres: Oruçreis Mh.Tekstilkent Cd. T.Kent St.G2 Bl N.10ad/2052...