10 / 05 / 2024

Günbatımı Taahhüt İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Nerede

Günbatımı Taahhüt İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Nerede

Günbatımı Taahhüt İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Faruk Anıl tarafından kuruldu.

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Doğan tarafından kuruldu.

İmsa Mühendislik Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmsa Mühendislik Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İskender Avcı tarafından kuruldu.

Min Grup Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Min Grup Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Gül tarafından kuruldu.

Uzman Gzl Taahhüt İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Gzl Taahhüt İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Güzel tarafından kuruldu.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

Alyakut Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyakut Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaue bedeli ile Mürsel Alyakut tarafından kuruldu.

Tek Teknik Taahhüt İnşaat Malzemeleri Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Tek Teknik Taahhüt İnşaat Malzemeleri Elektrik Limited Şirketi bugün Şişli'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Resul Gökgöz tarafından kuruldu.

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Güvenç tarafından kuruldu.

Denizgören Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denizgören Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Güven Kaba, Necati Kaba ve Serdar Kaba ortaklığında kuruldu.

Ateşler Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kaan Tansu Ateş ve Ümmügülsüm Ateş ortaklığında kuruldu. 

Hls Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hls Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Engin Yıldırım tarafından kuruldu.

4e Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

4e Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi Güngören'de Esra Aktay tarafından kuruldu. 

Tem Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Cengiz Tancan Güngördü, Ercan Acara, Mahmur Akyazısı ve M. Bahattin Akyazısı ortaklığında kuruldu.

Günbatımı Taahhüt İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Günbatımı Taahhüt İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Nerede


Günbatımı Taahhüt İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Faruk Anıl tarafından kuruldu.


Günbatımı Taahhüt İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim...