30 / 04 / 2024

gündüzbey su zammı

gündüzbey su zammı

Malatya'da içme suyuna yapılan yüzde 300'lük zam kararı başta Gündüzbey olmak üzere şehir genelinde büyük tepki gördü. Gündüzbeyli vatandaşlar, "Bu zam kararı geri alınmadığı takdirde Pınarbaşı'ndaki içme suyu tesisine yürüyüş yaparak suyu keseceğiz" dedi

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya, Ertuğrul Gündüz, Güngör Gündüz, Hacı Yunus Gündüz ve Oğuz Kaan Gündüz ortaklığında kuruldu.

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Gündüz tarafından kuruldu.

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Gündüz tarafından kuruldu.

Memur ve emekliye ek gösterge ve intibak zammı! 

2023 yılı içerisinde geçerli olacak emekli ve memur maaş zammı yüzde 30 olarak belirlendi. Gözler maaşların yatacağı tarihteyken bir yandan da ek gösterge farkı detayı göze çarptı. Ayrıca % 15 ek zam yapılacağı iddiası da var. İşte tüm detaylar...

Milyonların gözü asgari ücret zammında! Çok konuşulacak patronlar kulübü TÜSİAD’dan asgari ücret açıklaması!

Milyonların gözü yapılacak asgari ücret zammında iken, TÜSİAD’dan asgari ücret açıklaması geldi. İşte detaylar!

Memur ve memur emeklilerinin 2023 Ocak zammını gören inanamadı! En düşük memur maaşı bu kadar olacak! Şimdi bakın!

Milyonlarca memur ve memur emeklisi Ocak 2023'te yapılacak zamları dört gözle bekliyor. Temmuz zammı ile beraber memur maaşları yüzde 41,69 oranında yeniden yükselmişti. Peki 2023 Ocak memur maaş zammı ne kadar olacak? Memur maaşı kaç liraya çıkacak? İşte ayrıntılar...

5 gündür peş peşe düşen altın için kritik gelişme! 4 saat sonra altının yönü belli olacak

Altın fiyatları güçlü doların baskısı ve merkez bankalarının sıkılaşma politikalarından dolayı 5 gündür düşüyor. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtı 4 saat sonra kritik gelişmeden sonra belli olacak.

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enver Gündüz tarafından kuruldu.

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı 8231 personel alacak! Başvuru tarihi açıklandı mı? Son 2 gün!

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyelerinde istihdam edilmek üzere toplam 8231 devlet personel ve memur alımı yapacağını duyurdu! Hazirana sayılı günler kala gözler Devlet Su İşleri'nde! Peki, Başvuru tarihi açıklandı mı? Personel alımı hangi kadrolara yapılacak? İşte bütün detaylar.

gündüzbey su zammı Haberi

gündüzbey su zammı

 Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Kurulu'nda içme suyu ile ilgili alınan "Üç bölge tarifesi" ve "zam kararı" Gündüzbey Muhtarı Mehmet Balta ve Gündüzbeyli vatandaşları çileden çıkardı. Balta, "Hem suyun gözünde bulunacaksınız, hem de Malatya'nın ve bölgenin en pahalı suyunu içip kullanacaksınız. Gündüzbey hangi ölçülere göre en pahalı tarife kapsamına alındı? Daha önce tonunu 80 kuruştan kullandığımız suyu şimdi 5 liradan tüketeceğiz. Bu haksızlığı kabul etmemiz mümkün değildir" şeklinde konuşan vatandaşlar, "Malatya'nın içme suyu bizim topraklarımızdan çıkmaktadır. Zaten daha önce su bizim köyün tasarrufunda olup, 1954 yılında bir oldubittiye getirilerek elimizden alındı. Yapılan anlaşmaya göre, sulama ve içme suyu köyümüze ücretsiz verilecekti. Hadi ondan vazgeçtik, şimdi en ucuz tarife bize uygulanması gerekirken en pahalı tarife uygulanmaktadır" dedi. 


Gündüzbey Mahalle Muhtar Mehmet Balta...