29 / 08 / 2024

Gündüzgece İnşaat adres

Gündüzgece İnşaat adres

Gündüzgece İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Ceylan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Eylül'de Şişli, Osmanbey, Meşrutiyet Mahallesi, Dere Sokak'ta kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Gündüz tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Güney Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Güney Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Bekci tarafından kuruldu.

Ersu Otelcilik Turizm Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersu Otelcilik Turizm Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Yusuf Sayılgan tarafından Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ög Mimarlık İnşaat Turizm Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ög Mimarlık İnşaat Turizm Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mustafa Albayrak tarafından Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Göker Grup İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göker Grup İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Ayrancı tarafından kuruldu.

Güney Ka İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Ka İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Halis Güney, İsmail Kaya ve Fuat Demirbey ortaklığında kuruldu.

Güçler Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güçler Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Fatih Keklik tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Özcan Güleç tarafından kuruldu. 

Gökaş Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökaş Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Aşık ve Ümit Büyükgöksel ortaklığında kuruldu. 

Gümist Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümist Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Sözen tarafından kuruldu. 

Gündüzgece İnşaat adres Haberi

Gündüzgece İnşaat adres

Gündüzgece İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Ceylan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu. 


Gündüzgece İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...