03 / 05 / 2024

Güner Akkurt toki arsa

Güner Akkurt toki arsa

MHP Canik İlçe Başkanı Güner Akkurt; Samsun'da 19 Mayıs Stadı ile yüzme havuzunun karşısındaki eskiden Fatih İlköğretim Okulu’nun bulunduğu yer ile hurdacılar sitesinin arkasındaki kalan arsaların TOKİ gibi alınıp vatandaşın kandırdığını söyledi...

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Güner tarafından kuruldu.

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Güner tarafından kuruldu.

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Beşiktaş’ta 3 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Umut Güner tarafından açıldı.

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu!

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hande Güner tarafından kuruldu.

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Meral Temur ve Güner Kement tarafından kuruldu.

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Göner tarafından kuruldu.

Günok Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günok Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Güner ve Murat Okumuş ortaklığında kuruldu.

Nevşehir Göre 2020 TOKİ başvuruları 23 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Merkez Göre projesinde yer alan 5 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor.

Fuat Güner: Paris Havalimanı’nın yollarını ben yaptım!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümü mezunu olan Fuat Güner, müzik işine girmeden önce bir dönem mühendislik yaptığını söyledi. Güner, “Paris Charles de Gaulle Havalimanı’nın yollarını ben yaptım'' dedi.

Güner Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güner Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Akgün ve Özcan Aydıner tarafından kuruldu.

Güner Akkurt toki arsa Haberi

Güner Akkurt toki arsa

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik İlçe Başkanı Güner Akkurt, “19 Mayıs Stadı ile yüzme havuzunun karşısındaki eskiden Fatih İlköğretim Okulu’nun bulunduğu yer ile hurdacılar sitesinin arkasındaki kalan arsalar halktan kentsel dönüşüm projesi için alınmış fakat ticari alana çevrilmiştir. Alanın satışı ise bugün gerçekleşecek” dedi.


BUGÜN SATIŞI YAPILACAK

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Canik İlçe Başkanı Güner Akkurt, “Canik ilçemizde 19 Mayıs Stadı ile yüzme havuzunun karşısındaki eskiden Fatih İlköğretim Okulu’nun bulunduğu yer ile hurdacılar sitesinin arkasındaki kalan arsalar Canik Belediyesi şimdiki yönetimi tarafından adeta yangından mal kaçırırcasına satışa çıkarılacaktır. Satış ise bugün (11 Aralık 2013) yapılacak. Bizler kamu arazilerinin ancak halkın yararına kullanılması taraftarıyız. Bu yerler imar problemlerinin çözümünde rezerv alan olarak kullanılabilecek iken ticari malı gibi satışa çıkarılmaktadır.


TİCARİ ALANA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Bu...