08 / 05 / 2024

Güner Önce Caddesi

Güner Önce Caddesi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde kış aylarında yoğun kar yağışı ve şiddetli rüzgar sonucu caddeleri birbirine bağlayan merdivenlerin üzerindeki hasarlı çatılar belediye tarafından yenileniyor.

Temettü nasıl alınır? Bir gün önce alınan hisse temettü verir mi?

Borsa İstanbul’da temettü ödemeleri başladı. Peki birçok yatırımcının tercihi olan temettü nedir ve nasıl alınır, bir gün önce alınan hisse temettü verir mi? Uzmanı bu soruları cevapladı.

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

Türkiye'nin dolar zengini ili belli oldu! Görünce çok şaşıracaksınız! İstanbul neredeyse sonuncu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından Türkiye'de döviz mevduatının en yüksek olduğu iller açıklandı. Türkiye'de dolar zengini ili belli oldu! Görünce şok şaşıracaksınız! İstanbul neredeyse sonuncu...

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Güner tarafından kuruldu.

Euro 8 TL birden yükselecek! Tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce  şaşkına dönecek!

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Seçim öncesi euro kurundaki artışlar devam ederken yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euronun 8 TL birden yükseleceği tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce şaşkına dönecek!

Binlerce emekliye 3600 ek gösterge şoku! Önce maaşlar artırıldı, sonra maaşlardan kesinti yapıldı!

TRT ve MİT’te çalışan binlerce emekli 3600 ek gösterge şoku yaşadı. Emeklilerin aylığı 3600 ek göstergeyle önce artırıldı, daha sonra yanlışlıkla artırıldığı ifade edilip ek ödemeler maaşlarından kesildi.

Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rekor...

Yatırımcılar elindeki birikimi ile yatırım yapmak için araştırmalarına devam ediyor. Altın fiyatlarının rekor seviyelere çıkması ile gümüşe yönelmeyi düşünenler ''Gümüş alalım mı bekleyelim mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor.  Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rek

Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

Dolar kuru ile ilgili tahmninlere bir yenisi de Ekonomist Necmettin Batırel'den geldi.Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

Akaryakıt fiyatlarını görünce çok şaşıracaksınız! İşte 13 Nisan Perşembe güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı geldi yoksa indirim mi geldi? LPG’ye indirim mi geldi? İşte 13 Nisan Perşembe güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarını görünce çok şaşıracaksınız! İşte 12 Nisan Çarşamba güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Benzine yeni zam geldi mi? Motorin kaç TL oldu? LPG litre fiyatı ne kadar? İşte 12 Nisan Çarşamba güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları! Hemen Bakın!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Bank Of America resmen açıkladı! Dolar tamamen böyle olacak!  Doları olanlar bu rakamı görünce yerinde duramayacak

Bank Of Amerika, Türk ekonomisine yönelik bir rapor hazırladı. Hazırlanan rapora göre, ekonomide dengelenmenin olması için dolar/TL kurunun yüzde 15-25 düzeyinde artması gerektiği belirtildi.

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar acil baksın! Doların geleceği seviyeyi görünce eliniz ayağınıza dolaşacak

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar acil baksın! Doların geleceği seviyeyi görünce eliniz ayağınıza dolaşacak.

Güner Önce Caddesi Haberi

Güner Önce Caddesi

Edinilen bilgiye göre, Fen İşleri ekipleri tarafından kış aylarındaki yoğun kar yağışı ve şiddetli rüzgar sonucu hasar gören Cumhuriyet Meydanından Çimenlik Caddesine inen ve uzun basamakların bulunduğu merpenlerin çatısında yenileme çalışmaları devam ederken, Güner Önce Caddesinden Çimenlik Caddesine inen merpenlerin üzerindeki çatının yenileme çalışmaları tamamlandı. Yetkililer, yeni çatılarda ağır kış şartlarına dayanıklı demir ve kalın sac kullanıldığını ifade...