15 / 05 / 2024

Güner Turizm adres

Güner Turizm adres

Güner Turizm Seyahat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi 20 Temmuz 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de açıldı.

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu!

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Burukan İnşaat Otomotiv Nakliyat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burukan İnşaat Otomotiv Nakliyat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kaçar tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Elçi Otomotiv İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Otomotiv İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Elçi tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Eylül'de, İstanbul Esenyurt'ta kuruldu.

Üst Konut Yapı Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üst Konut Yapı Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmi Esmer, Adem Esmer ve Oktay Gerz tarafından 3 milyon TL sermaye ile, 8 Eylül'de kuruldu.

Güner Öztek kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu bünyesinde Komite Üyeliğine seçilen Güner Öztek kimdir? Güner Öztek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Güner Öztek, bugün hangi firmada hangi görevde?

Kontrol Ünyon Gözetme Turizm İnşaat ve Tarım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Kontrol Ünyon Gözetme Turizm İnşaat ve Tarım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi, Ali Demir Akel Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Sarıyer'de açıldı.

Vipdap Emlak Gıda Turizm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Dalga İstanbul Şubesi açıldı!

Vipdap Emlak Gıda Turizm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Dalga İstanbul Şubesi 300 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Maltepe'de açıldı.

Rnd Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rnd Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Renda Mansur Beyazıt tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Corner Life Güneşli adres!

Ödemelere göre banka kresi kullanılabilen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Corner Life Güneşli adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli lokasyonunda yükseliyor.

Galerıa Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm İnşaat Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Galerıa Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm İnşaat Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Eray Olgun tarafından 50 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Maltepe'de kuruldu.

Aydinoğulları Gıda Turizm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydinoğulları Gıda Turizm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mesut Aydın tarafından 200 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Maltepe'de kuruldu.

Dika Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dika Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi Abdulkadir Çamurcu ve Nimet Didem Kara tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Özkanuslu İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkanuslu İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özkan Uslu ve Berdı Berdıyev tarafından 1 milyon TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Bağcılar'da kuruldu.

Güner Turizm adres Haberi

Güner Turizm adres

Güner Turizm Seyahat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi 20 Temmuz 2015 tarihinde Bakırköy'de açıldı.


Güner Turizm Seyahat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi  adres; Bakırköy, Yeşilköy Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş IDL 38173...