16 / 05 / 2024

Güneş Gökçek mimarlık

Güneş Gökçek mimarlık

Mimar Güneş Gökçek kimdir? Mimar Güneş Gökçek bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Güneş Gökçek, bugün hangi mimarlık şirketi ile çalışmalarına devam ediyor? İşte Güneş Gökçek'in biyografisi...

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

TOKİ Afyon Evciler Gökçek 2020 başvuru detayları!

TOKİ Afyon Evciler Gökçek 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Afyon Evciler Gökçek 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Afyon Evciler Gökçek 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylar...

Melih Gökçek: Yatırımda rekor üstüne rekor kırdık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Temapark ile hayvanat bahçesi arasına teleferik yapıklarını belirterek "2016 yılında çalışmalarımızda rekor üstüne rekorlar kırdık" dedi.

Melih Gökçek'ten Ankara Fuar Alanı için öneri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Ankara Uluslararası Fuarcılık ve Kongre A.Ş”nin Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısı’nda, hissedarlara, hisselerini Büyükşehir Belediyesi ile Akyurt Belediyesi'ne devretmelerini önerdi

Melih Gökçek'ten Anıtkabir'e yapılan çocuk parkı açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, bir kargo firması tarafından Anıtkabir’de tören alanının dışındaki bahçe bölümüne çocuk oyun parkı kurulmasına tepki gösteren Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Candan’ı, “Atatürk’ün çocuk sevgisi' üzerinden eleştirdi.

Melih Gökçek Ankara'daki projeleri inceledi!

Ankara’da yapım aşamasındaki projeleri tek tek gezerek yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, yetkililerden bilgi aldı.

Melih Gökçek'ten ODTÜ yolu açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Melih Gökçek, “Ankara’nın akademik ulaşım ana planı 2038” planını, parça parça açıklıyor. Gökçek, daha önce bir çok tartışmaya sebep olan ODTÜ yolu için bir açıklama daha yaptı.

Melih Gökçek: Ankapark, Türkiye'nin parkı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, devraldığı 22 yıl önceki Ankara ile bugünkü Ankara arasında dağlar kadar fark bulunduğunu söyledi. Gökçek "Ankapark, Ankara'nın değil, tüm Türkiye'nin parkı" dedi.

Melih Gökçek, ODTÜ'den yeni yol istiyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Gelin bakalım ODTÜ’den alabilirseniz alın. İnşallah ODTÜ okey der. Bu konuda beni hep mahcup etmediler, inşallah mahcup ederler de açarız yolu” dedi.

Ankara Nevin Gökçek Kursu'nun yeni binasının temeli atıldı!

Ankara Nevin Gökçek Hafızlık Kursu'nun yeni binası için temel atma töreni yapıldı. Program hoca Mustafa Acar tarafından yapılan duanın ardından sona erdi.

Melih Gökçek Akyurt'a yapılacak fuar alanı hakkında konuştu!

Akyurt’a yapılacak fuar alanı ile ilgili konuşan Gökçek, TOBB, ASO ve ATB’nin sözleşmeye imza atmayarak “yan çizdiğini” ifade etti.

Melih Gökçek'ten Ankara Fuar Alanı açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Esenboğa Havalimanı yolu üzerinde, Akyurt'ta yapılacak fuar alanı ile ilgili açıklama yaptı. İşte Başkan Gökçek'in o açıklaması...

Melih Gökçek Uluslararası İdeal Kentler Zirvesi'nde Ankara'yı anlattı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) ve Başbakanlık Tanıtma Fonunun işbirliğiyle düzenlenen “Uluslararası İdeal Kentler Zirvesi”ne, katıldı.

Güneş Gökçek mimarlık Haberi

Güneş Gökçek mimarlık

Güneş Gökçek kimdir?

Güneş Gökçek, İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra 1997 senesinde Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde mimarlık eğitimine başladı ve 2001 yılında mezun oldu. Sırasıyla Dalokay & Güzer Mimarlık, Kolektif Mimarlık gibi bürolarda proje mimarı olarak görev aldıktan sonra 2006 yılında Yapı Proje Uygulama ailesine mimari proje yöneticisi olarak katıldı. 


Türkiye, Kazakistan, Irak, Libya gibi ülkelerde çeşitli ölçeklerde projeler yürüttü. Bu sırada Doç. Dr. Celal Abdi Güzer, Han Tümertekin, Eric Kühne, Alex Anmahian gibi mimarlarla yürütülen ortak çalışmalarda proje yöneticisi olarak çalışma imkânını buldu. 2010 yılından beri çalışmalarını Yapı Proje Uygulama oluşumunun grup şirketlerinden olan Yapı Proje Mimarlık firmasında yönetici-ortak olarak sürdürüyor.


Mimar Güneş Gökçek projeleri..

Kazak Lisesi (2010 - Sürüyor)

İlköğretim Okulu (2010 - Sürüyor)

Meslek Lisesi (2010 -...