02 / 05 / 2024

Güneşhan Enerji İnşaat nerede

Güneşhan Enerji İnşaat nerede

Güneşhan Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Han ve Ahmet Güneş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Nusret Sokak'ta kuruldu.

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ertan Fırat taarfından kuruldu.

Avrupa Konutları Güneşli ön talep topluyor! Artaş'tan Güneşli'ye 1.312 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat tarafından Güneşli'de hayata geçirilen Avrupa Konutları Güneşli projesi ön talep toplamaya başladı. İşte projenin detayları...

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülten Yıldız tarafından kuruldu.

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Han tarafından kuruldu.

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Han tarafından kuruldu.

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çakmak tarafından kuruldu.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Meges Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meges Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de Celalettin Gönültaş ve Abdrrahim Metin ortaklığında kuruldu.

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Erdal Bahçivan tarafından kuruldu.

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin Maltepe'de yapıldı.

My Han Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Han Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gökhan Yusufoğlu tarafından kuruldu.

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Güneş25 Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş25 Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Şerafettin Serçe tarafından kuruldu.

Güneşhan Enerji İnşaat nerede Haberi

Güneşhan Enerji İnşaat nerede

Güneşhan Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Han ve Ahmet Güneş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Nusret Sokak'ta kuruldu. 


Güneşhan Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ENERJİ Elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışı ile iştigal eder. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere elektrik piyasası mevzuatına uygun olarak aşağıdaki konularda faaliyette bulunacaktır: -Elektrik enerjisi üretmek amacıyla her türlü tesisi kurmak, işletmeye almak, devralmak, kiralamak, kiraya vermek, -Üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasiteyi toptan satış lisansı sahibi tüzel kişilere, perakende lisansı sahibi tüzel kişilere ve serbest tüketicilere ikili anlaşmalar yoluyla satmak,  -Kontrol oluşturmaksızın kurulmuş veya kurulacak dağıtım şirketleri ile...