09 / 05 / 2024

Güneşim Proje Gayrimenkul iletişim

Güneşim Proje Gayrimenkul iletişim

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İsmail Yalçın ve Emine Hatice Öcal ortaklığında kuruldu.

The One Güneşli lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje!

The One Güneşli projesi Bardo İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Proje  lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta! Peki The One Güneşli'de konut fiyatları ne kadar? The One Güneşli ile ilgili ayrıntılar...

En uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek! Hem özel hem kamu! Krediye erişimde yeni dönem resmen başlıyor!

Son zamanlarda gündemde yer alan finansmana erişimde yaşanan sorunun giderilmesine yönelik yeni dönem başlıyor. Yeni düzenle birlikte en uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek, işte ayrıntılar...

Valory Güneşli Satışta! Yeni proje

Valory Güneşli konut projesi Yiğitoğlu Kimya tarafından İstanbul'da inşa ediliyor. Proje kapsamında 216 daire hayata geçirilecek.

Güneş Mcm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Güneş Mcm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 450.000,00 TL sermaye bedeli ile M. Chamesddin Mohandes tarafından kuruldu.

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Güneşim Metal Plastik İnşaat Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşim Metal Plastik İnşaat Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Selver Güneş tarafından kuruldu.

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Erdal Bahçivan tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme 2021 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Günşe tarafından kuruldu.

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İsmail Yalçın ve Emine Hatice Öcal ortaklığında kuruldu.

360 Proje Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

360 Proje Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Bilişim Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Cem Has, Nurullah Saçlı ve Onur Mustafaoğlu tarafından kuruldu.

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Güneşim Proje Gayrimenkul iletişim Haberi

Güneşim Proje Gayrimenkul iletişim

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İsmail Yalçın ve Emine Hatice Öcal ortaklığında kuruldu.

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirket, yürürlükteki mevzuata aykırı olmamak ve gerekli hallerde Şirket gayelerini gerçekleştirmek üzere: a) Gayrimenkul kıymetleri, arsa, arazi, ofis, konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, otel, ticari depolar, ticari parklar ve buna benzer gayrimenkul mallar ile (Mülkiyetlerini edinmek kaydıyla) yurt dışındaki gayrimenkulleri satın alabilir ve satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, rehin alabilir, tesis edilmiş olan rehinleri kaldırabilir, ipotek alabilir, tesis edilmiş olan ipotekleri kaldırabilir, portföyünde bulunan varlıklar üzerinde, üçüncü kişiler lehine rehin ve ipotek verebilir, özel haller kapsamında üçüncü kişiler lehine tasarrufta bulunabilir, irtifak, intifa, kat...