28 / 04 / 2024

Valory Güneşli Satışta! Yeni proje

Valory Güneşli Satışta! Yeni proje

Valory Güneşli konut projesi Yiğitoğlu Kimya tarafından İstanbul'da inşa ediliyor. Proje kapsamında 216 daire hayata geçirilecek.



İstanbul'da Yiğitoğlu Kimya tarafından inşa edilen Valory Güneşli konut projesinde satışlar devam ediyor. Valory Güneşli, İstanbul'un hızla büyüyen bölgelerinden birinde vatandaşlara büyük bir yatırım fırsatı sağlıyor. Lüks daireleri, birinci sınıf olanakları ve uygun konumu ile yatırımcıların dikkatini çeken proje 43975,70 metrekare inşaat alanında yükselecek.

Basın Ekspres, iş, eğlence ve yatırım gibi birçok imkân sağlayan canlı ve dinamik bir bölgede hayata geçen projede 216 daire yer alacak.

Valory Güneşli konut projesi 2 blokta 1+1'den 4+1' kadar 216 konut inşa edilecek. Ayrıca projede 12 adet ticari alanda yer alacak.

Valory Güneşli konut projesindeki dairelerin büyüklükleri 64.76 metrekare ve 309.01 metrekare arasında değişiyor.

Valory Güneşli Satışta! Yeni proje

VALORY GÜNEŞLİ SOSYAL ALANLAR

Söz konusu proje sosyal olanaklarıyla da dikkat çekiyor. Proje kapsamında modern fitness merkezi, spa ve çocuk oyun alanları gibi olanaklar sağlanıyor.

Valory Güneşli Satışta! Yeni proje

VALORY GÜNEŞLİ KONUM

Valory Güneşli konut projesi basın Ekpres'e 1 kilometre, TEM( E-80)'e 5 kilometre, Mall of İstanbul'a 6 kilometre, İstanbul Fuar Merkezi'ne 6 kilometre ve İstanbul Havalimanı'na 36 kilometre mesafede konumlanıyor.

Satışları devam eden projenin Temmuz 2024'te teslim edilmesi planlanıyor.

Valory Güneşli Satışta! Yeni proje

VALORY GÜNEŞLİ  FİYAT LİSTESİ

Valory Güneşli konut projesi Yigitoğlu Kimya tarafından İstanbul'da inşa ediliyor. Proje kapsamında 216 daire hayata geçirilecek. Söz konusu projede fiyatlar 4 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

İLETİŞİM BİLGİSİ

WEP: https://www.valorygunesli.com/
TEL: 0212 963 0062
E-posta: [email protected]

Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Konut fiyatları Ekim ayında yüzde 7,54 yükseldi! Satışlarda son durum ne? 


Geri Dön