06 / 05 / 2024

Güneşler Emlak Yapı Gıda Turizm Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Güneşler Emlak Yapı Gıda Turizm Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Güneşler Emlak Yapı Gıda Turizm Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te, Beylikdüzü'nde Adnan Güneş, İdris Güneş, Murat Güneş ortaklığında kuruldu.

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Tepeli tarafından kuruldu.

15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın! Bu rakamı gören yatırımcılar zil takıp oynayacak

Seçime yaklaşık bir ay kaldı. 14 Mayıs'ta sandıktan çıkan sonuç ekonomiyi nasıl etkileyeceği merak edilirken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu geldi. 15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın!  

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Turan tarafından kuruldu.

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Turan tarafından kuruldu.

Özel sektörde kritik maaş güncellemesi! Maaşı asgari ücretten fazla olanlara ne kadar zam yapılacak? Hemen bakın!

Asgari ücretin, 2023'te brüt 10 bin 8 lira, net 8 bin 506 TL şeklinde belirlenmesiyle beraber gözler özel sektöre döndü. Özel sektörde kritik maaş güncellemesi! Maaşı asgari ücretten fazla olanlara ne kadar zam yapılacak? Hemen bakın!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

Memur, memur emeklisi, SSK ve Bağ-Kur emeklisi bu haberi dört gözle okuyun! Yeni yılda maaşlara ne kadar zam yapılacak

TÜİK, geçtiğimiz günlerde merak ile beklenen temmuz ayı enflasyon rakamını açıklamıştı. Bunun sonucunda ise SGK uzmanı Özgür Erdursun memur, memur emeklisi, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine 1 Ocak'ta ne kadar zam yapılacağını duyurdu. İşte detaylar…

Milyonlarca memur ve emeklinin gözü kulağı bu haberdeydi! Temmuz'da maaşlara ne kadar zam yapılacağı belli oldu

Memur ve emeklilere bekledikleri cevap Bakan Vedat Bilgin’den geldi. Milyonlarca memur ve emeklinin gözü kulağı temmuz ayında. Maaşlara ne kadar zam yapılacağı belli oldu. İşte detaylar…

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nabeel    Azeez tarafından kuruldu.

Güneşler Emlak Yapı Gıda Turizm Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Güneşler Emlak Yapı Gıda Turizm Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Güneşler Emlak Yapı Gıda Turizm Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Güneş, İdris Güneş, Murat Güneş ortaklığında kuruldu.


Güneşler Emlak Yapı Gıda Turizm Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1.Her türlü emlak ve gayrimenkul alım satımı, emlak komisyonculuğu yapmak. İnşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane           inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa, araziler   üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve yaptırmak. 2.Finans ve bankacılık kurumlarına gayrimenkul alım ve satımları konusunda komisyon    karşılığı kredi yönlendirmesi yapmak, yönlendirilen krediler üzerinden yapılan anlaşmalar doğrultusunda komisyon tahsil etmek.  2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve...