21 / 05 / 2024

Güneşli Cornerlife dükkan

Güneşli Cornerlife dükkan

Cornerlife projesinin dükkanları 599 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. 8 Metre tavan yüksekliği ile alışılan dar kutu dükkan anlayışını bozan Cornerlife dükkanları, yatırımlarını Basın Ekspres’e taşımak isteyenlerin tercihi olacak...

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Migros’ta ilk ve son kez! Örgü hamak 69,90 TL’ye, oto cam güneşliği 44,9 TL’ye, yüzme tahtası 44,90 TL’ye düştü!

Migros’ta büyük yankı uyandıran indirim kampanyası sürüyor. Bu kapsamda, örgü hamak 69,90 TL’ye, oto cam güneşliği 44,9 TL’ye, yüzme tahtası 44,90 TL’ye düştü. İşte 14 Ağustos Pazartesi Migros fiyat listesi...

Avrupa Konutları Güneşli geliyor! Artaş'tan Güneşli'ye 1.312 konutluk yeni proje!

Avrupa Konutları Güneşli projesi için düğmeye basıldı. Avrupa Konutları Güneşli projesinde 1.312 konut ve 32 dükkan yer alacak.

Güneşli La Quinta Otel açıldı!

Dünyada 20 marka ve 9 bin 200 otel ile faaliyette bulunan Wyndham Grubu, La Quinta markalı otelini Güneşli’de açtı. Firma ise yıl sonunda 100 otele ulaşmayı amaçlıyor.

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Güneşli Dış Ticaret Limited Şirketi açıldı!

Güneşli Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 200 bin TL sermaye bedeli ile I. A. Salih Al-Shammaa tarafından kuruldu.

Nirvana Güneşli satış ofisi!

Nirvana Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. UMT İnşaat tarafından Basın Ekspres'te hayata geçirilen projede 156 konut, 9 dükkan ve 16 ofis bulunuyor.

Nirvana Güneşli nerede?

Nirvana Güneşli projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 156 konut, 9 dükkan ve 16 ofis yer alıyor. Peki Nirvana Güneşli nerede?

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları!

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. İstanbul Güneşli'de Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor.

Güneşli Motto İstanbul ödemeleri!

Güneşli Motto İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Düşük faiz fırsatı ile ödemelerin yapıldığı projede home ofislere 55 bin TL peşinatla sahip olunuyor. 

Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri ne zaman?

Huzurlu Marmara Güneşli ne zaman teslim?

Huzurlu İnşaat tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi Basın Ekspres yoluna yakın mesafede konumlanıyor. Peki Huzurlu Marmara Güneşli ne zaman teslim?

Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut geliyor!

MOD Gayrimenkul Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut inşa edecek. Proje Basın Ekspres Yolu’nda 8 dönümlük bir alanda hayata geçirilecek.

Güneşli Cornerlife dükkan Haberi

Güneşli Cornerlife dükkan

Güneşli’de Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat’ın ortaklığında inşa edilen Cornerlife projesinin dükkanları satışa çıktı. 8 Metre tavan yüksekliği ile alışılan basık tavanlı, dar kutu gibi dükkan anlayışını bozan Corner dükkanları, yatırımlarını Basın Ekspres’e taşımak isteyenlerin tercihi olacak.  


Havaalanına yakın bölgede yer alan, Küçükçekmece, Bağcılar ve Bahçelievler gibi  hızla gelişen üç ilçeye sınırı olmanın yanı sıra E-5 ve TEM otoyollarını birleştiren önemli bir aks olan Basın Ekspres Yolu, gayrimenkul uzmanları tarafından İstanbul'un büyük fırsatlar barındıran yeni Maslak hattı olarak değerlendiriliyor.

İş hayatı açısından böylesine dikkat çekici bir noktada yer alan proje, dikey yerine, yatay binalara yer vererek mimaride de farklılık arayanlara sesleniyor.  Proje bünyesinde yer alan Corner Çarşı’da oto park sorunu olmayan rahat yürüme alanları, büyük yeşil alanlarda keyif veren alışveriş...