18 / 05 / 2024

Güneşli Express eylül kampanyası

Güneşli Express eylül kampanyası

’Yalnızca %1 Peşinat’’ ve ‘’Teslime Kadar Düşük Taksit’’ fırsatlarıyla daire sahibi olma imkânı sunan Güneşli Express, yoğun ilgi gören kampanyasını Eylül sonuna kadar uzattığını açıkladı...

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Referans Güneşli 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Güneşli Projesine ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Nurol Park Güneşli 2017 satılık ev fiyatları!

Nurol Park Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Hemen teslim edilen Nurol Park Güneşli 2017 satılık ev fiyatları 563 bin TL'den başlıyor...

Güneşli G Tower satılık!

Güneşli G Tower satılık dairelerin fiyatları 370 bin TL'den başlayarak değişiyor. G Tower projesi Eylül 2018'de teslim edilecek...

Balance Güneşli'den Eylül kampanyası!

Basın Ekspres’in tek A plus ofis projesi Balance Güneşli, Eylül ayına büyük bir kampanya ile giriyor. Balance Güneşli’de kazançlı bir ofis yatırımı yapmak isteyenler 31 Ekim’e kadar yüzde 20 peşin, 0.70 faiz ve 60 ay vade uygulamasından yararlanabilecek...

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Nurol Park Güneşli Rezidans satılık!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan proje İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor. Nurol Park Güneşli Rezidans satılık daireler 50 aya vade sağlıyor.

Balance Güneşli projesi 311 birimden oluşacak!

Balance Güneşli, 1989 yılında Gaziantep’te kurduğu Şölen markası ile çeyrek asırda önemli başarılara imza atan Çoban Ailesi'nin sahibi olduğu Balance Gayrimenkul güvencesiyle yükseliyor.

Bağcılar Referans Güneşli satılık!

Bağcılar Referans Güneşli satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 şeklinde dizayn edildi. Proje 9 bin 234 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

1985 yılında Güneşli'de 3 milyon liraya daire!

Reşat Altın'ın 38 bin 769 liraya satıldığı 1985 yılında, Güneşli'de 27 bin metrekare alan içerisinde inşa edilecek iki tip 498 daire, peşin 3 milyon liradan satılacakmış.

Bağcılar Nurol Park Güneşli satılık!

Bağcılar Nurol Park Güneşli satılık daire fiyatları 355 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ödeme seçenekleri arasında 50 ay 0 faiz imkanı bulunan projede satışlar devam ediyor.

Referans Güneşli Bağcılar satılık!

Referans Güneşli Bağcılar satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4,5+1'e kadar seçeneklere yer veriliyor. Projede firma bünyesinde kredi veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Referans Güneşli Kiler GYO satılık!

Referans Güneşli Kiler GYO satılık daire fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da hayata geçirilen projede dairelerin alanları minimum 57 metrekare olarak belirlendi.

Güneşli Express eylül kampanyası Haberi

Güneşli Express eylül kampanyası



‘’Yalnızca %1 Peşinat’’ ve ‘’Teslime Kadar Düşük Taksit’’ fırsatlarıyla daire sahibi olma imkânı sunan Güneşli Express, yoğun ilgi gören kampanyasını Eylül sonuna kadar uzattığını açıkladı. Kampanya kapsamında daire bedelinin yalnızca yüzde biri peşinat olarak alınıyor. Kredi taksitleri ise yine teslime kadar oldukça düşük tutarlarda olacak şekilde düzenleniyor.


Babacan Yapı, Güneşli’de hayata geçirdiği Güneşli Express Residence’de lüks, konfor ve  huzuru bir arada sunuyor. 4 bin 520 metrekare alan üzerinde yükselen proje, 158 konuttan oluşuyor. Hayatın Aralık 2014’te başlayacağı Güneşli Express Residence’da 1+0 stüdyo, 1+1, 1,5+1 garden, 2+1 ve 3+1 dublex penthouse daire seçenekleri bulunuyor. 


Nitelikli konut projelerinin yeni adresi Güneşli’de hayata geçirilen Güneşli Express Residence, yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. Güneşli Express Residence’a olan bu talebi dikkate alan Babacan Yapı, yatırımını gayrimenkulden yana...