28 / 04 / 2024

Güneşli Kirazlı Bahçe mail adresi

Güneşli Kirazlı Bahçe mail adresi

Güneşli Kirazlı Bahçe ulaşım bilgilerine göre proje Mahmutbey Caddesi'ne 250 metre mesafede, Halk Sarayı’na 300 metre, metro istasyonuna 250 metre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Erdal Bahçivan tarafından kuruldu.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Güneştepe Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Güneştepe Millet Bahçesi Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı!

Balance Güneşli, tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajlarını sunuyor. Kısa süre önce yüzde 8’e indirilen KDV avantajı Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için de önemli bir fırsat sunuyor...

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV ile yatırım fırsatı!

Her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV imkanı ile ofis sahibi olunabiliyor...

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV avantajı!

Her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip olan Balance Güneşli projesinde çalışma hayatı başladı. Kısa süre önce yüzde 8’e indirilen KDV avantajı Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için de önemli bir fırsat vadediyor.

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV fırsatı!

Her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV fırsatı ile ofis sahibi olunabiliyor...

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV avantajıyla yatırım fırsatı!

Çalışma hayatı başlayan ve her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip olan Balance Güneşli'de 8 KDV avantajıyla yatırım fırsatı devam ediyor..

Luxera Güneşli projesi geliyor! Yeni proje!

Basın Ekspres’e yakın bir konumda hayata geçirilecek olan Luxera Güneşli yeni yılda satışa çıkacak. Projede 250 konut yer alıyor.

MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri yolda!

Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

Nurol Park Güneşli Konutları 2017 fiyat bilgisi!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan Nurol Park Evleri 55 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor...

Güneşli Perola Rezidans daire fiyatları!

1+0'dan 4+1'e kadar konut tiplerine yer verilen Perola Residence projesi toplam 209 daireden oluşuyor. Güneşli Perola Rezidans daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor...

Perola Residence Güneşli liste fiyatları!

Three Sun tarafından Güneşli'de hayata geçirilen Perola Residence projesi ile konut alıcılarına 1+0'dan 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Perola Residence fiyatları 249 bin TL'den başlıyor...

Güneşli Kirazlı Bahçe mail adresi Haberi

Güneşli Kirazlı Bahçe mail adresi

Güneşli Kirazlı Bahçe projesinde yatay büyüyen bir mimari tercih ediliyor. 2 blok şeklinde yükselen projedeki dairelerin tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Güneşli Kirazlı Bahçe projesinde bloklar 14 kattan meydana geliyor. Projede sinema salonu,toplantı salonu,her daireye ait kapalı otopark,yürüyüş ve dinlenme alanları,sauna gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Güneşli Kirazlı Bahçe projesinde bloklar 14 kattan meydana geliyor. Toplam 11 bin metrekare inşaat alanında yükselen proje Asset İnşaat'ın yeni projesi olarak İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar İl'i Güneşli'de yer alıyor. 


Güneşli Kirazlı Bahçe projesi 18 ay sonra tamamlanması bekleniyor. Projedeki 2+1 daireler 275 bin TL'den, 3+1 daireler 350 bin TL'den başlayan rakamlarla satışa sunuluyor.


Güneşli Kirazlı Bahçe ulaşım bilgilerine göre proje Mahmutbey Caddesi'ne 250 metre mesafede, Halk Sarayı’na 300...