29 / 04 / 2024

Güneşli Mahallesinde yıkım çalışmaları

Güneşli Mahallesinde yıkım çalışmaları

Bağcılar ilçesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında otoparklı ve yeşilin hakim olduğu yeni yaşam alanlarına kavuşuyor. Güneşli Mahallesi’ndeki 14 ayrı bina ile 52 bağımsız birimin yıkımı davul zurna eşliğinde yapıldı...

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var!

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var... İşte emlak vergisi ile ilgili detaylar...

Rami Kuru Gıda Hali'nin yıkımına esnaflardan tepki!

Rami Kuru Gıda Hali'nin Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nde yapılan İstanbul Gıda Toptancıları Çarşısı'na taşınmasına karar verilmesinden sonra yıkım çalışmaları tam agz sürüyor. Maddi açıdan zararda olduğunu aktaran esnaf ise duruma tepki gösterdi...

Kayseri Güneşli'de 1 milyon metrekarelik arazide villa yapılmasına tepki!

Kayseri’nin Güneşli Mahallesi’nde köylülerin 1960'da Tarım Meslek Lisesi yapımı için bağışladığı yaklaşık 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alana Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin villa yapma kararına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

İzmir Çiğli halkı yıkım korkusu yaşıyor!

Geçtiğimiz hafta İzmir Çiğli'de meydana gelen heyelan nedeniyle Çiğli'de 33 ev zarar görmüştü. Evlerinin yıkılmasından korkan ilçe sakinleri çözüm bekliyor. 

Referans Güneşli 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Güneşli Projesine ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Şişli'de yıkım dehşeti! Her şey bir anda oldu!

Şişli'de boş bir binanın yıkımında dehşet meydana geldi. Yıkılan binadan kopan kolon hemen yanında bulunan evin oturma odasına girdi.

Balance Güneşli'de yüzde 20 indirim imkanı!

Balance Güneşli projesi prestijli bir ofiste çalışmalarını sürdürmek ya da yatırım yapmak isteyenler için cazip seçenekler sunuyor. Projede tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânı devam ederken stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın bulunduğu Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofis satışları devam ediyor. Proje, laza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV avantajıyla indirimli ofisler!

Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı projede birçok imkan yer alıyor. 

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimiyle satılık ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. 

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi fırsatı!

Balance Güneşli'de ulusal ve uluslararası markalar yerini alırken kiralamalar ve yüzde 10 KDV fırsatıyla satışlar devam ediyor..

Güngören'de yıkım kararı verilen bina boşaltıldı!

İstanbul'un Güngören İlçesinde zemin kaymasıyla birlikte oluşan çatlaklar nedeniyle yıkım kararı verilen bina tahliye edildi.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yıkım başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Millet Bahçesi olacak' dediği Mersin'deki Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun yıkım çalışmaları başladı. 

Güneşli Mahallesinde yıkım çalışmaları Haberi

Güneşli Mahallesinde yıkım çalışmaları

Bağcılar ilçesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında otoparklı ve yeşilin hakim olduğu yeni yaşam alanlarına kavuşuyor. Yüzde yüz mutabakatla devam eden proje kapsamında Güneşli Mahallesi’ndeki 14 ayrı bina ile 52 bağımsız birimin yıkımı davul zurna eşliğinde yapıldı. 


Yıkım sırasında çok duygulandığını belirten konut sahibi Zehra Yayla (60) evinin tuğla ve kumdan yapıldığını belirterek, “Gecekondu olarak tuğla ve kumdan inşa etmiştik. Depremde yıkılacak korkusuyla yaşıyorduk. İnşallah evlatlarım ve torunlarımla birlikte depreme dayanıklı, otoparklı konutlarda yaşayacağız.” dedi.



Bağcılar’da kentsel dönüşüm Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki 6306 Sayılı Kanun’un çıkmasıyla birlikte hız kazandı. Güvenli adımlarla yürüyen proje depreme dayanıksız konutların yıkımı ve daha sağlam, otoparklı ve bahçeli yaşam alanlarının inşa edilmesiyle devam ediyor. 


Bağcılar Güneşli Mahallesi 8. Sokak’ta bulunan 14 ayrı bina ile 52 bağımsız...