09 / 05 / 2024

güney afrika ile anlaşma

güney afrika ile anlaşma

Kardeş şehir anlaşması için Mersin Valisi Güzeloğlu'nu ziyaret eden Güney Afrika Cumhuriyeti Büyükelçisi Khumalo, Mersin ile işbirliğini artırmak istediklerini söyledi. Kwazulu Natal ile Mersin arasında kardeş şehir anlaşması imzalandı...

Güney Afrika, Türk firmaları üretime ve inşaata çağırıyor! 

DEİK Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı Abubakir Salim, geçtiğimiz  hafta bu ülkede hükümet yetkilileri ve iş dünyası ile gerçekleştirdiği temasları ile ilgili konuştu ve Türklere davet olduğunu söyledi. İşte ayrıntılar...

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon 553 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Mustafa Ümit Büyükgönenç, Mehmet Zeki Aşkın, Türker Büyükgönenç ve Yusuf Efe Aşkın ortaklığında kuruldu.

Güney Kuzey Et Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Güney Kuzey Et Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayaz tarafından kuruldu.

Gaziantep Güney Riva satışa çıktı! Yeni proje!

Metkan Yapı tarafından Gaziantep Şehitkamil İbrahimli Mahallesi'nde yükselen Güney Riva evleri satışa çıktı. Peki Güney Riva evleri ne kadar? Güney Riva evleri ile ilgili ayrıntılar...

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Çoku ve Sabahattin Çoku ortaklığında kuruldu.

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 60 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Swap ile Güney Kore'den gelen para Merkez Bankası hesabına geçti

Güney Kore swap anlaşmasının 780 milyon dolar karşılığı bölümü daha geçen hafta Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) hesaplarına aktarıldı.

Otokar gözünü Afrika’ya çevirdi

Otokar, 21-25 Eylül tarihlerinde Güney Afrika’nın Tshwane şehrinde düzenlenecek olan AAD 2022 savunma sanayii fuarına katılacak. Beş gün etkinlik süresince Otokar, dünyaca ünlü zırhlı araçlardan oluşan geniş ürün yelpazesinin yanı sıra kara sistemlerindeki üstün kabiliyetlerini tanıtacak.

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir? Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir ve Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

güney afrika ile anlaşma Haberi

güney afrika ile anlaşma


Kardeş şehir anlaşması için Mersin Valisi Güzeloğlu'nu ziyaret eden Güney Afrika Cumhuriyeti Büyükelçisi Khumalo, Mersin ile işbirliğini artırmak istediklerini söyledi. Kwazulu Natal ile Mersin arasında çok büyük benzerlikler bulunduğunu belirten Khumalo, "Ticaret, sanayi, turizm ve diğer alanlarda karşılıklı işbirliği ile büyük projelere imza atılabilir" dedi.


Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Vika Mazwi Khumalo, ekonomik ilişkileri geliştirmek ve işbirliğini artırmak amacıyla Mersin'e geldi. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Güney Afrika'nın Ankara Büyükelçisi Khumalo, bürokratlardan oluşan bir heyetle birlikte Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti. Güney Afrika Mersin Fahri Konsolosu Numan Olcar'ın da eşlik ettiği ziyarette konuşan Büyükelçi Khumalo, geldikleri Kwazulu Natal eyaleti ile Mersin arasında çok büyük benzerlikler bulunduğunu kaydetti.


KARDEŞ ŞEHİR OLACAKLAR


Bu benzerlikler dolayısıyla ticaret, sanayi, turizm ve...