26 / 07 / 2024

Güneyce Tünelinde göçük

Güneyce Tünelinde göçük

Rize'nin İkizdere ilçesinde inşaat halindeki tünelde meydana gelen göçükte mahsur kalan 4 işçiden 3'ü kurtarıldı. Bir işçi ise hayatını kaybetti. İkizdere Kaymakamı, çalışmaların sonlandırıldığını açıkladı

Altın fiyatları işte tam kadar olacak! Tünelin ucundaki ışık göründü! Elinde 1 gram altını bile olan rahat nefes alsın!

Altın fiyatları hem yurt içi hem de yurt dışı piyasalarda en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Herkes altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. İşte altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu! Tünelin ucundaki ışık göründü! Elinde 1 gram altını bile olan rahat nefes alsın...

Türkiye’nin incisi Sabiha Gökçen Havalimanı’nın dünyaya açılan kapıları çoğaldı

Dış hatlar yolcusu % 125 artış gösteren İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda, iç hatlarda bulunan kapılardan bazıları dış hatlar kapısına dönüştürülerek yolcu akışına hız kazandırmış oldu. İşte detaylar…

Ulaştırma Bakanı duyurdu! Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Ağustos'ta açılabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattımız yaklaşık 7,5 kilometre. Şu an projemizi yüzde 98 ilerleme seviyesine getirdik" dedi.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistinin maliyeti 2.6 milyar TL'yi aştı!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda inşası süren ikinci pistin altında kalacak tünelde yaşanan çatlakların telafisi için bir ihale daha gerçekleştirildi. 13 senedir tamamlanamayan pist için harcanan para, ihale tarihindeki rakamlarla 2.6 milyar TL'yi aştı. 

Buğra Gökçe: İzmir'i demir ağlarla örüyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Fahrettin Altay - Narlıdere metro hattının ilk tünelinde kesintisiz bağlantı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, "İzmir'i demir ağlarla örüyoruz" dedi.

Levent Gökçe: Binaları su yalıtımıyla korumak hayati önem taşıyor!

Yatılım sektörünün çatı örgütü İZODER'in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, '1-7 Mart Deprem Haftası' kapsamında yaptığı açıklamada, depreme karşı güvenli binalara sahip olmak için binaların su yalıtımı ile korunması gerektiğini dile getirdi.

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

Mien Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Aracılık Proje Danışmanlık Gıda Turizm Hizm.Limited Şirketi kuruldu!

Mien Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Aracılık Proje Danışmanlık Gıda Turizm Hizm.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Kipsöz tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tünel çalışması başladı!

İSG, Tuzla-Sabiha Gökçen Havalimanı bağlantı yolunda bulunan tünelde yapılan bakım çalışmalarıyla ilgili uyarılarda bulundu.

Cege Mimarlık Mühendislik Taahhüt Danışmanlık Gıda Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cege Mimarlık Mühendislik Taahhüt Danışmanlık Gıda Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Gelener tarafından kuruldu.

Ankara-Sivas YHT projesindeki Esmebaşı Tüneli’nde göçük!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren projesindeki Esmebaşı Tüneli’nde sekizinci defa göçük yaşandı.

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Öztürk tarafından kuruldu. 

Güneyce Tünelinde göçük Haberi

Güneyce Tünelinde göçük


Rize'nin İkizdere ilçesinde tünel inşaatı sırasında meydana gelen göçükte mahsur kalan bir işçi, hayatını kaybetti. 


Yapım aşamasındaki tünelin girişinde meydana gelen göçükte çalışma başlatan arama kurtarma ekipleri, yaptıkları aramada mahsur kalan işçilerden Mustafa Çoban'ı (50) bulunduğu yerden çıkardı. 


Olay yerindeki sağlık ekiplerince yapılan incelemede, Çoban'ın hayatını kaybettiği belirlendi. 


İkizdere Kaymakamı Abdil Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, göçükte mahsur kalan 3 kişinin kurtarılarak hastaneye kaldırıldığını söyledi. 


Bu işçilerden ikisinin ayağından, diğerinin de sırtından yaralandığını anlatan Koç, "Maalesef bir vatandaşımız ise ölü olarak toprak altından çıkarıldı. Şuanki belirlemelere göre toprak altında başka kimse yok"...