15 / 05 / 2024

Güneydoğu Ankara 2.etap imar planı

Güneydoğu Ankara 2.etap imar planı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Mamak ilçesi sınırlarında Güneydoğu Ankara Kentsel Gelişim Alanı II. Etap 1/5.000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Beklenen Marmara depremindeki hasar, Güneydoğu'daki 11 ilin toplamını geçer: En az 7.2 büyüklüğünde olacak!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen Marmara depremi ile ilgili son dakika değerlendirmelerinde bulundu ve beklenen Marmara depremindeki hasarın Güneydoğu'daki 11 ilin toplamını geçeceğine dikkat çekti. 

Doğu ve Güneydoğu'da yeni konutlar için geri sayım başladı!

Çevre Bakanı Özhaseki, Doğu ve Güneydoğu'da kısa süre içinde vatandaşların yeni evlerini teslim almaya başlayacağını söyledi. Sürecin ortalama 2-4 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap altgelir başvurusu!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap altgelir başvurusu işlemleri devam ediyor. Projede 180 adet daire alt gelire özel satışta.

Doğu ve Güneydoğu'da ulaşıma 8.3 milyar TL'lik yatırım!

Doğu ve Güneydoğu yatırım hamlesi kapsamında, önümüzdeki 5 yıl içerisinde 4 bin 800 kilometre karayolu projesi tamamlanacak, bunlar arasında 28 tünel ve 2 köprü de yer alacak.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap alt gelir başvuru!

Fiyatların 67 bin 773 TL'den başladığı proje açık satış yöntemiyle satışta. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap alt gelir başvuru...

Güneydoğu yatırım hamlesi memnun etti!

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Emre Altındağ, Başbakan Binali Yıldırım'ın Diyarbakır'da açıkladığı Güneydoğu yatırım hamlesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

İş dünyası, Doğu ve Güneydoğu yatırım hamlesinden memnun!

İş dünyası örgütleri, Başbakan Binali Yıldırım'ın dün Diyarbakır'da açıkladığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik yatırım ve kalkınma hamlesini memnuniyetle karşıladı.

Doğu ve Güneydoğu'ya yatırım hamlesi ekonomiyi hızlandıracak!

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Doğu ve Güneydoğu bölgesine yönelik yeni yatırım ve destek hamlesi paketinin, bölgede ekonominin çarklarının hızlanması açısından olumlu katkısı olacağını bildirdi.

İşte Doğu ve Güneydoğu'ya yapılacak yatırımlar!

Başbakan Binali Yıldırım, "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi̇ Cazi̇be Merkezleri̇ Programı ve Yatırım ve Destek Hamlesi̇" kapsamında, 2016-2020 döneminde toplam 62 milyar liralık kamu yatırımı yapılmasının öngörüldüğünü açıkladı.

Doğu ve Güneydoğu teşvik paketi açıklandı!

Başbakan Binali Yıldırım, Doğu ve Güneydoğu’da 23 ilde yatırımları artıracak, vatandaşı rahatlatacak teşvik paketini açıkladı. Toplam 140 milyar liralık pakette konut da var, stadyum da fabrika yatırımı da sulama projesi de.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya 895 milyon liralık yatırım!

Başbakan Binali Yıldırım, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerde yapılması planlanan 895 milyon lira değerindeki eserlerin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Güneydoğu'ya yatırım hamlesi bölgeyi sevindirdi!

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik yatırım ve kalkınma hamlesi bölgedeki vatandaşları sevindirdi.

Doğu ve Güneydoğu'ya yatırım destek hamlesi başlıyor!

Başbakan Binali Yıldırım, Diyarbakır'da yatırım destek paketini açıkladı. Yıldırım, "Doğu ve Güneydoğu'ya yönelik önümüzdeki 10 yıla kadar devam edecek kalkınma ve yatırım hamlesini başlatıyoruz" dedi.

Güneydoğu Ankara 2.etap imar planı Haberi

Güneydoğu Ankara 2.etap imar planı


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 11 Mayıs 2015 tarih ve 926 sayılı kararı ile onaylanan Mamak İlçesi Güneydoğu Ankara Kentsel Gelişim Alanı II. Etap 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıktı. İmar planı 8 Temmuz 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...