14 / 05 / 2024

Güneydoğuda gayrimenkul fiyatları düştü

Güneydoğuda gayrimenkul fiyatları düştü

DOĞU ve Güneydoğu’da son dönemde artan terör olaylarıyla birlikte bölgedeki gayrimenkul değerleri de dibe vurdu. 7 Haziran seçimlerinden sonra gayrimenkul değerleri Yüksekova’da yüzde 60, Diyarbakır’da yüzde 40 düştü.

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

Gayrimenkul fiyatlarındaki artış yeni evli çiftleri zora soktu!

Gayrimenkul fiyatlarının gün geçtikçe artması yeni evli çiftleri de zor soktu. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre,  aileleriyle birlikte yaşamayı planlayan çiftlerin sayısında artış gözlendi.

İnşaat maliyetlerindeki artış gayrimenkul fiyatlarına nasıl yansıyacak?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat maliyetlerindeki artış gayrimenkul fiyatlarına nasıl yansıyacak? İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Gayrimenkul fiyatlarında rekor artış!

Türkiye genelinde gayrimenkul fiyatlarında ciddi artış yaşandı. Verilere göre Ekim 2020'de en yüksek değeri artan ilk 5 il; Gaziantep yüzde 63,19, Antalya yüzde 43,30, Eskişehir yüzde 43,30, Çorum yüzde 36,43 ve Sakarya yüzde 36,07 oldu. 

Gayrimenkul fiyatlarını finansal sistem etkiliyor!

Avrupa Merkez Bankası "Finansal İstikrar Değerlendirme" raporunda çok düşük banka karlılığı ve gayrimenkul fiyatlarında artan düzeltme riski, finansal sistemde oynaklıklar arasında gösterdi...

Kanal İstanbul güzergahında gayrimenkul fiyatları tavan yaptı!

Çılgın proje Kanal İstanbul'un güzegahında bulunan Arnavutköy, Küçükçekmece ve Terkos gibi bölgelerde arsa ve konut fiyatları tavan yaptı. Arnavutköy'de 2010'da konut metrekare fiyatı 700 TL ile 1000 TL arasındayken, 2018'de 2600 TL'ye çıktı...

Almanya’da gayrimenkul fiyatları arttı!

Almanya Merkez Bankası Bundesbank, 2018 Yılı Mali İstikrar raporunu yayımladı. Rapora göre, ekonomik büyüme ülkede gayrimenkul fiyatlarını artırdı.

Gayrimenkul fiyatlarında artış bekleniyor!

REIDIN tarafından 2018'in üçüncü çeyreği için hazırlanan Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve Fiyat Beklenti Endeksi verilerini açıkladı. Verilere göre, gayrimenkul fiyatlarında fiyat artış beklentisi yüzde 4 yükseldi.

ABD'de ticari gayrimenkul fiyatları yüksek!

Fed'in görev süresi dolan başkanı Janet Yellen, ABD'de hisse senedi ve ticari gayrimenkul fiyatlarının yüksek olduğunu açıkladı. 

Gayrimenkul fiyatlarında artış beklenmiyor!

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve Fiyat Beklenti Endeks’ 2018 yılı 1. çeyrek dönem sonuçlarına göre, önümüzdeki üç aylık dönemde gayrimenkul fiyatlarında artış beklenmiyor. 

Gayrimenkul fiyatlarında artış beklentisi azaldı!

REIDIN, Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven ve Fiyat Beklenti Endeksi ile sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. REIDIN CEO’su Kerim Bertrand ''Gayrimenkul fiyatlarında artış beklentisinin azaldığını söyleyebiliriz'' dedi. 

Güneydoğuda gayrimenkul fiyatları düştü Haberi

Güneydoğuda gayrimenkul fiyatları düştü

DOĞU ve Güneydoğu’da son dönemde artan terör olaylarıyla birlikte bölgedeki gayrimenkul değerleri de dibe vurdu.  7 Haziran seçimlerinden sonra gayrimenkul değerleri Yüksekova’da yüzde 60, Diyarbakır’da yüzde 40 düştü. Terör olayları nedeniyle bölgedeki yatırımların durduğuna dikkati çeken sektör temsilcileri, sürecin bu şekilde devam etmesi durumunda bölgede kamu yatırımlarının ve özel teşebbüslerin uzun süre hayata geçmeyeceği uyarısında bulundu. Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, son yıllarda Türkiye’nin dört bir yanına yurtiçi ve dışından çok sayıda yatırımcının yöneldiğini hatırlatarak, mayıs ayından bu yana Doğu ve Güneydoğu illerindeki yatırımlarda çok ciddi bir daralma olduğunun altını çizdi. Rusya, Almanya, Ukrayna’nın yanı sıra özellikle Kafkas ve Körfez ülkelerinden çok ciddi yatırım gruplarını Türkiye’ye çekme başarısını gösterdiklerini anlatan Öngün, “Doğu ve Güneydoğu 2012’den bu yana...