30 / 04 / 2024

Güneykent Cami açıldı mı

Güneykent Cami açıldı mı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güneykent Mahallesi'nde yapımı tamamlanarak ibadete hazır hale getirilen Güneykent Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Müftü Ahmet Çelik'in konuşmasından sonra cami törenle açıldı.

Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami açıldı!

TOKİ-Emlak Konut GYO öncülüğünde EŞBAH Yapı - Akyapı İş Ortaklığı ile inşa edilen Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami ibadete açıldı...

Tasarruf finansman şirketlerine yönelik yönetmelik taslağı görüşe açıldı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Tasarruf Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik Taslağı'nı görüşe açtı.

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi açıldı!

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özmen Üstündağ tarafından açıldı.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Üsküdar Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami ibadete açıldı.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından açıldı.

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Çin'de inşa edilen coronavirüsü hastanesi 2 günde açıldı!

Çin'in ilk coranavirüsü hastanesi Huanggang şehrinde inşa edildi. Bin yatak kapasiteli hastaene sadece 2 günde hizmete açıldı.

Ordu Gülyalı Merkez Cami açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu gerçekleştirilen Ordu Gülyalı Merkez Cami hizmete açıldı

Tekirdağ Rüstem Paşa Cami açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen Rüstem Paşa Cami hizmete açıldı.

İzmit Güllü Konak açıldı!

i İzmit Tarihi Çarşı’dan sonra bölgeye önemli bir hareketlilik kazandıracak olan Güllü Konak, hizmete açıldı.

Güneykent Cami açıldı mı Haberi

Güneykent Cami açıldı mı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güneykent Mahallesi'nde yapımı tamamlanarak ibadete hazır hale getirilen Güneykent Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi


Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış töreninde konuşan il Müftüsü Ahmet Çelik, şunları söyledi:"Camiler bizim topraklarımızın mühürleridir. Biz asırlardan beri bir yere cami yapmışsak, orayı vatan edinmişizdir. 

Bir yerde yaşayacaksak, oraya caıtıi insa ettirmişizdir. Dünyanın öbür ucunda da bu böyledir, bu ucunda da bu böyledir. 


Avustralya'sından Amerika'sına kadar bu böyledir. Biz nereye gitmişsek, orayı Açılışın hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şu ifadeleri kullandı:"Güneykent Camimizi yaptıranlardan Allah razı olsun, Bu bölgelerimiz hızla gelişiyor. Özellikle de Güneykent, Karataş, Şahintepe, Mavikent, Akkent bölgelerinde ve eski bölgelerde cami inşaatlarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. 

Tam 35 cami son 5 yıl içerisinde başlamış, bitmiş ve inşaatı...