27 / 04 / 2024

Göztepe Stadı açıldı!

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Hürriyet'te yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında önemli bir çağrıda bulunarak 'İmkanı olan vatandaşlarıma afet riski altında olan binalarını hızla güçlendirmelerini veya gerekiyorsa yenilemeleri çağrısında bulunuyorum" dedi.

Göztepe Stadı açıldı!

Erdoğan sözlerini şu şekilde tamamladı: "Kısa sürede teslim etmeyi hedeflediğimiz deprem konutlarının milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Afetleri engellemeyiz ama yıkıcı etkisini azaltabiliriz. 5 bin deprem konutumuzu da işte bu anlayışla hızla hayata geçiriyoruz. 7 ayrı alanda hemen inşaatlara başladık. Bugün ilk etapta yerinde yapılacak 1444 kont ve 208 konut ile rezerv alanında yapılacak 309 konutun temelini atıyoruz" 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra canlı yayında Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Göztepe Stadı’nın açılışının ardından 9 Eylül 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanan 141 konut 24 dükkan 4 blokun yapılacağı deprem konutlarının temeli canlı yayında atıldı.

İzmir Deprem Konutları'nın temeli atıldı!


Geri Dön