27 / 04 / 2024

güneykent projesi ne zaman başlayacak

güneykent projesi ne zaman başlayacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ankara'da dar gelirliler için '150 bin konutluk Güney Konut Projesi'ne başlayacağız ve yeni bir kent yapacağız" dedi.

Çeşme Turizm Projesi'ne tepki! 

Türkiye Ormancılar Derneği, Orman Mühendisleri Odası, Tarım Orman-İş Sendikası ve Orman Teknikerleri Derneği’nin İzmir şubeleri, Kültür Bakanlığı tarafından Çeşme Yarımadası’na yapılacak “Çeşme Turizm Projesi”ne tepki gösterdi.

Cahit Turhan Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör mü olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın, Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör olacağı iddia edildi.

Amanos Tüneli Projesi ne zaman tamamlanacak?

Dörtyol-Hassa arasında yapılması planlanan Amanos Tüneli Projesi'ne ayrılan ödeneği ve tamamlanması için öngörülen takvim meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Liman Projesi'ne ilişkin 11 soru meclis gündeminde!

Filyos Liman Projesi'ne ilişkin yazılı soru önergesi hazırlayan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti...

Ankara-İzmir YHT Projesi'ne ilişkin 8 soru TBMM'de!

Ankara İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'ne ilişkin 8 soru meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır sorularının Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Oyak Göksupark Evleri projesi Ankara Eryaman'da 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleriyle yükseliyor. Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

11 bin 669 metrekare alan üzerinde yükselecek Mesa Gökada projesi, Adalar ve deniz manzarasına hakim konuma sahip. Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

Blue Lake Evleri güncel fiyatları ne kadar?

Metal Yapı Konut A.Ş. imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de yükselen Blue Lake projesi 38 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Peki Blue Lake Evleri güncel fiyatları ne kadar?

İzmir Tüp Geçit Projesi'ne onay çıkmadı!

Hükümetin, İzmir Tüp Geçit Projesi'ne belediyelerden de onay çıkmadı. Meslek odalarının hazırladığı ve olumsuz görüşlerin yer aldığı raporun ardından; Karşıyaka, Balçova, Çiğli ve Narlıdere belediyeleri de Bakanlığa olumsuz görüş sundu.

Göl Panorama ne zaman teslim?

Toplam 1.431 daire ve 40 ticari birimden oluşan Göl Panorama projesi BeMa İnşaat imzası taşıyor. Peki Göl Panorama ne zaman teslim?

İzmir'deki 9 dernekten Körfez Geçiş Projesi'ne destek!

İzmir'de faaliyet gösteren 9 dernek, Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir Başkanı adaylığı döneminde kent için açıkladığı 35 projeden biri olan "İzmir Körfez Geçiş Projesi"ne destek verdi.

Ataköy Mega Yat Limanı Projesi'ne ilişkin 9 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, İstanbul Ataköy'de yapılması planlanan Mega Yat Limanı Projesi'ne ilişkin 9 soru hazırladı. Yedekci sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Nidapark İstinye projesi ne zaman tamamlanacak?

Emlak Konut GYO güvencesi taşıyan Nidapark İstinye projesi 12 blokta 136 apart üniteden meydana geliyor. Peki Nidapark İstinye projesi ne zaman tamamlanacak?

güneykent projesi ne zaman başlayacak Haberi

güneykent projesi ne zaman başlayacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, başkentteki bin civarında mahalle (köy) muhtarıyla bir araya gelerek, çalışmaları ve ilçelere yapılacak yatırımları anlattı. 


Gökçek, Büyükşehri Belediyesi'nin çevre ilçelere yaptığı yatırımları kalem kalem muhtarlara fotoğraflarıyla anlattı. Bin civarında muhtarla ATO Congresium'da bir araya gelen Gökçek, "Yıldız Ülkenin Marka Şehri" adı altında Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını anlattı. Gökçek, yaklaşık 2 saat süren brifingini, dev ekrandan çalışmaların eski-yeni fotoğraf ve görüntülerinin yer aldığı 1200 slaytlık sinevizyon gösterimi eşliğinde yaptı. 


"Daire Başkanlığı kuruldu" 

Ankara Milletvekili Emrullah İşler ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığı brifingde sözlerine, "Zaman zaman muhtar arkadaşlarımızın istek ve taleplerini almak ve birlikte çeşitli değerlendirmeler yapmak için bir araya geliyoruz. Öncelikle şunu söylemek isterim. Büyükşehir Belediyesi olarak, geçtiğimiz yıl içerisinde belediye meclis kararı almak suretiyle...