23 / 07 / 2024

Güneysu Arapdüzü Doğa Parkı rize

Güneysu Arapdüzü Doğa Parkı rize

Güneysu'nun Kıbledağı köyü sınırları içerisinde gerçekleştirilen proje ile sahilden 25 kilometre içeride ve yaklaşık bin 800 rakımda dünyada eşi benzeri bulunmayan bir doğa parkı oluşturuldu...

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

Japonya'da depremler doğa olayı izler gibi güvenli konutlarda izleniyor! Türkiye'de de böyle olabilir mi? 

Japonya'da 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sosyal medyada yer alan videoda depremlerin doğa olayı izler gibi güvenli konutlarda izlendiği görüldü. Peki Türkiye'de bu mümkün mü? İşte vatandaşların yorumları...

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

DS 7'ye 276 bin 500 TL zam geldi! DS 7'nin zamlı fiyatlarını görenlerin ağzı resmen açık kaldı!

DS 7'ye 276 bin 500 TL zam geldi. DS 7'nin tek tek açıklanan zamlı fiyatlarını görenlerin ağzı resmen açık kaldı. İşte DS 7'nin güncel fiyat listesi...

Altın gözünü açtı! Yükseliş başladı! Gram altın alış satış ne kadar oldu?  21 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı öncesi yükselişe geçti. Altın gözünü açtı. Peki gram altın alış satış fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 21 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Özak Göktürk 2 projesiyle kapınızı ormana açın! Lansmana özel avantajlı fiyatlar!

"Kapınızı ormana açın" sloganıyla lanse edilen Özak Göktürk 2 projesinde yer alan konutlar avantajlı fiyatlarla satışa çıktı. İşte proje detayları...

Özak Göktürk 2 nerede? Kapınızı ormana açın!

"Kapınızı ormana açın" sloganıyla tanıtılan Özak Göktürk 2 nerede? İşte lansman fırsatlı projenin detayları...

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gündoğdu tarafından açıldı.

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

Bursa'da binalar arasında sıkışan Aşık Yunus türbesi gün yüzüne çıkarılacak!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde binalar arasında kalan sıkışıp kalan Aşık Yunus türbesi yapılan kamulaştırmalarla gün yüzüne çıkarılacak.

Ziya Selçuk'tan Doğa Koleji'ndeki maaş kriziyle ilgili açıklama!

Doğa Koleji'nde öğretmenlere maaş ödenmediği iddiasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Selçuk, "Bunlar, Milli Eğitim Bakanlığı'nın dışındaki bazı işlemler. Ama biz görevimiz gereği takip ediyoruz. O konuyla ilgili çözüm süreci çok hızlı bir şekilde yürüyor" dedi..

Güneysu Arapdüzü Doğa Parkı rize Haberi

Güneysu Arapdüzü Doğa Parkı rize


Arap turistlerin 'Yeryüzü cenneti' olarak adlandırdığı bir proje Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı Güneysu’da hayata geçirildi.


Güneysu Kaymakamlığı tarafından yapılan projeyle, Arapdüzü Doğa Parkı tamamlanarak hizmete giriyor. Güneysu'nun Kıbledağı köyü sınırları içerisinde gerçekleştirilen proje ile sahilden 25 kilometre içeride ve yaklaşık bin 800 rakımda dünyada eşi benzeri bulunmayan bir doğa parkı oluşturuldu. 106 hektar alanda kurulan parkta, balta girmemiş ormanın içerisinde 1 kilometre uzunluğunda yürüyüş parkuru ve gözetleme kuleleri oluşturuldu. Parkı ziyaret eden turistler; doğal taş, asma köprüler ve ahşap köprülerden oluşan yürüyüş parkurunda gezip hem bitki örtüsünü hem de doğal şelaleleri seyretme imkanı buluyor.


Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, projenin yüzde 95’lik kısmının tamamlandığını belirterek turistleri Arapdüzü Doğa Parkı’na davet etti. Çiçek, yaptığı açıklamada, “Arapdüzü Doğa Parkı 106 hektar alan...