03 / 05 / 2024

Güngören tamek inşaat

Güngören tamek inşaat

İstanbul Güngören'de yer alan TAMEK’in eski yerinde devam eden inşaat nedeniyle 100 daire çökme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Konuyu yerinde inceleyen Güngören Belediyesi CHP Meclis Üyeleri soru önergesini Belediye Meclisine sundu.

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Güngör tarafından kuruldu.

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için yer teslimi yapıldı. Peki Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım hangi firma imzasıyla inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Güngören Belediyesi'nden satılık 105 adet gayrimenkul!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Çinçindere Caddesi'nde yer alan 105 adet gayrimenkulü satışa sundu.

Güngören Belediyesi 105 adet gayrimenkulü satışa çıkardı!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Çinçindere Caddesi'nde yer alan 105 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Güngören'de kentsel dönüşüm için yüzde 97 uzlaşma sağlandı!

Güngören Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. Görüşmelerde yüzde 97 uzlaşma sağlandı. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı. Projede kısa sürede temel atma işlemleri başlayacak. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı. Projede kısa sürede temel atma işlemleri başlayacak. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 82 uzlaşma sağlandı! 

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için uzlaşma görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde hak sahipleriyle yüzde 82 uzlaşma sağlandı. 

Güngören'de imar krizi ortadan kalktı!

Güngören Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda Güngören'de riskli binaların dönüşümüne yönelik  yüzde 25 ilave inşaat hakkı oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Güngören Gençosman'da yapılacak konut projesine belediye meclisinden onay!

Güngören Belediyesi, önce Gençosman Mahallesi’nde bulunan 6 bin 402 metrekare büyüklüğe sahip arazinin imar planlarında değişiklik yaptı. Belediyenin bir konut projesi inşa etmeye ve müteahhitlik yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Güngören tamek inşaat Haberi

Güngören tamek inşaat

İnşaat alanına 20 metre kadar yakın olması iki blok halindeki 100 Daireyi tehlikeye soktu. Yapılan inşaat çalışması sonucunda bloklarda ve dairelerde ciddi çatlaklar oluşturdu. Konuyu yerinde inceleyen Güngören Belediyesi CHP Meclis Üyeleri hazırladıkları yazılı soru önergesini Güngören Belediye Meclisine sundular.


Yapılan otopark inşaatı çalışmasından ötürü bir hafta önceden binalarda ve dairelerde çatlaklar oluşmaya başlamış ve her geçen gün çatlaklar artıyor ve taşıyıcı kolon ile perde beton arasında her geçen gün milim açılmalar oluşuyor. 9 katlı iki bina arasında 7-8 santimetre kadar açılma olduğu çekilen fotoğraflarda da görülebiliyor. Vatandaş açılan duvar arasına köpük koyarak önlem almaya çalışıyor. Bina sakinleri ve çocuklar uykusuz, tedirgin bir şekilde yatıyorlar, tedirgin bir şekilde kalkıyorlar.


09.03.2016 Çarşamba günü de CHP İBB Meclis Grup Başkan Vekili Ertuğrul Gülsever...