02 / 05 / 2024

Güngörende çökme tehlikesi yaşayan 100 daire

Güngörende çökme tehlikesi yaşayan 100 daire

İstanbul Güngören'de yer alan TAMEK’in eski yerinde devam eden inşaat nedeniyle 100 daire çökme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Konuyu yerinde inceleyen Güngören Belediyesi CHP Meclis Üyeleri soru önergesini Belediye Meclisine sundu.

Çökme tehlikesi olan Yerebatan Sarnıcı ne olacak?

Geçtiğimiz günlerde restore edilen Yerebatan Sarnıcı'nın ziyarete kapalı bölümünde yer alan sütunlarda çökme tehlikesi olduğu saptanmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Varlıkları Daire Başkanı Oktay Özel, sarnıç için çalışmaların hemen başlaması gerektiğini dile getirdi.

Güngören'de 5 katlı binanın terası çöktü!

Güngören'de bir binanın terasının uç kısmında çökme meydana geldi. Caddeye düşen beton parçaları park halindeki araca zarar verdi.

Güngören'deki riskli 5 katlı bina boşaltıldı!

Güngören'de Merkez Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir bina temel güçlendirme çalışmaları sırasında yıkılma riskiyle karşılaştı. Yıkım tehlikesi olan bina mühürlenip tahliye edildi.

Güngören’de 6 katlı riskli bina tahliye edildi!

İstanbul'un Güngören ilçesinde 6 katlı bir bina çökme riskine karşı tahliye edildi. Binanın belediye tarafından mühürlendiği öğrenilirken, ekipler bin çevresinde önlem aldı.

Güngören'de bir bina yıkılma riskine karşı boşaltıldı!

Güngören’de inşaat çalışmasının bulunduğu alanın yanındaki binada kayma neticesinde hasar oluştu. Gece saatlerinde binanın çökme riskine karşı bina tahliye edildi. 

Güngören Nef Bahçelievler ödeme seçenekleri!

Toplam 1.023 konut ve 14 ticari birimden meydana gelen Nef Bahçelievler projesinde daire fiyatları 564 bin TL'den başlıyor. Güngören Nef Bahçelievler ödeme seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Güngören katlı otopark imar planı askıda!

İstanbul Güngören İlçesi, Kasım Sokak, Yol Katlı Otopark Alanına Alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Güngören’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı tarafından kuruldu.

Güngör Azim Tuna'dan Suriyeli iş adamlarına yatırım çağrısı!

Suriyeli iş insanlarını illerine yatırım yapmaya davet eden Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, yatırım noktasında ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Güngören'e yeni yurtlar inşa ediliyor!

Güngören Belediyesi gençlerin daha kaliteli ve iyi ortamlarda eğitim görebilmesi adına adımlar atmaya devam ediyor.

Özel Güngören Hastanesi'ne yeni imar planı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Özel Güngören Hastanesi ilgili imar planı değişikliği teklifini kabul etti. Plan 8 bin 760 metrekarelik inşaat artışı getirecek.

Güngören Park AVM yarın açılıyor!

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’nın ilk AVM yatırımı olan Güngören Park AVM, yarın açılacak.

Cem Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Cem Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Güngören Şubesi 1 milyon 130 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Güngörende çökme tehlikesi yaşayan 100 daire Haberi

Güngörende çökme tehlikesi yaşayan 100 daire

İnşaat alanına 20 metre kadar yakın olması iki blok halindeki 100 Daireyi tehlikeye soktu. Yapılan inşaat çalışması sonucunda bloklarda ve dairelerde ciddi çatlaklar oluşturdu. Konuyu yerinde inceleyen Güngören Belediyesi CHP Meclis Üyeleri hazırladıkları yazılı soru önergesini Güngören Belediye Meclisine sundular.


Yapılan otopark inşaatı çalışmasından ötürü bir hafta önceden binalarda ve dairelerde çatlaklar oluşmaya başlamış ve her geçen gün çatlaklar artıyor ve taşıyıcı kolon ile perde beton arasında her geçen gün milim açılmalar oluşuyor. 9 katlı iki bina arasında 7-8 santimetre kadar açılma olduğu çekilen fotoğraflarda da görülebiliyor. Vatandaş açılan duvar arasına köpük koyarak önlem almaya çalışıyor. Bina sakinleri ve çocuklar uykusuz, tedirgin bir şekilde yatıyorlar, tedirgin bir şekilde kalkıyorlar.


09.03.2016 Çarşamba günü de CHP İBB Meclis Grup Başkan Vekili Ertuğrul Gülsever...