09 / 07 / 2024

Günhanoğlu Turizm Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Günhanoğlu Turizm Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Günhanoğlu Turizm Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Gün tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Latum Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Latum Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Demir tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Arinser Turizm Konaklama İnşaat Gıda Nakliye Otomotiv Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Arinser Turizm Konaklama İnşaat Gıda Nakliye Otomotiv Ticaret Ve Limited Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kavut tarafından kuruldu.

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 15 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Demircan, Mustafa Özen ve Samıra Seyfı ortaklığında kuruldu.

Rcl Internatıonal Gayrimenkul Danış.İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!,

Rcl Internatıonal Gayrimenkul Danış.İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Şenlet Ayşegül Akkaşoğlu tarafından kuruldu.

Yutahsa Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yutahsa Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Abdussamed Demirtaş ve Tahsin Kurt ortaklığında kuruldu.

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından tarafından kuruldu.

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüseyin Çağlar Günel tarafından kuruldu.

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Syed Subug J. Shah tarafından kuruldu.

Alkasan Group Turizm İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkasan Group Turizm İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Büşranur ALkanat tarafından kuruldu.

Kule Otelcilik Konaklama Ve Turizm İşletmeciliği Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kule Otelcilik Konaklama Ve Turizm İşletmeciliği Gıda Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Umut Yerşen tarafından kuruldu.

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Günhanoğlu Turizm Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Günhanoğlu Turizm Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Günhanoğlu Turizm Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Gün tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 8 Mart'ta kurulan Günhanoğlu Turizm Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek işletmeye vermek bu yerleri satın almak satmak kiralamak kiaya vermek ve anasözleşmesindeyazılı olan diğer işler.


Günhanoğlu Turizm Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Kumkapı Şahsuvar Bey Mahallesi, Bayram Çavuş Sokak,...