27 / 09 / 2024

Günhanoğlu Turizm

Günhanoğlu Turizm

Günhanoğlu Turizm Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Gün tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 60 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından tarafından kuruldu.

Oryap Hayvancılık İnşaat Gıda Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oryap Hayvancılık İnşaat Gıda Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oryap Hayvancılık İnşaat Gıda Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

The G Entertaınment Turizm Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

The G Entertaınment Turizm Organizasyon Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökalp İçer tarafından kuruldu.

Kateroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kateroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Ekelik tarafından kuruldu.

Bemer Grup İnşaat Otomotiv Emlak Gıda Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Bemer Grup İnşaat Otomotiv Emlak Gıda Ve Turizm Limited  Şirketi Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Maksuni Ergin tarafından kuruldu.

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi Sancaktepe’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Güvenoğlu tarafından kuruldu.

Eksan İnşaat Zemin Yapı Sistemleri Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksan İnşaat Zemin Yapı Sistemleri Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret  Limited  Şirketi Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Tonka tarafından kuruldu.

Tulukoğlu Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Tulukoğlu Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Şişli’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Tuluk tarafından açıldı. 

Herba Flora Natural Gıda Kozmetik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Herba Flora Natural Gıda Kozmetik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  10 milyon TL sermaye bedeli  ile Fızulı Huseynov ve  Rashad Aghayev tarafından kuruldu.

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin  TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Başaran  ve Sümeyye Başaran Tosun tarafından kuruldu.

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

Ed Yaşaroğlu Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ed Yaşaroğlu Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Dinç tarafından kuruldu.

Günhanoğlu Turizm Haberi

Günhanoğlu Turizm

Günhanoğlu Turizm Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Gün tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 8 Mart'ta kurulan Günhanoğlu Turizm Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek işletmeye vermek bu yerleri satın almak satmak kiralamak kiaya vermek ve anasözleşmesindeyazılı olan diğer işler.


Günhanoğlu Turizm Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Kumkapı Şahsuvar Bey Mahallesi, Bayram Çavuş Sokak,...