22 / 07 / 2024

günışığı konakları büyükçekmece satış ofisi

günışığı konakları büyükçekmece satış ofisi

Günışığı Konakları Büyükçekmece resimleri projeyi merak edenler için haberimizin devamında yer alıyor. Güvansa Yapı imzası ile inşa edilen Günışığı Konakları projesinde villalar sahiplerine hemen teslim ediliyor..

Büyükçekmece Günışığı Konakları!

Büyükçekmece Günışığı Konakları fiyatları kapsamında 520 metrekare villalar 850 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Günışığı Konakları projesinde yer alan villaların anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Büyükçekmece Günışığı Konakları satılık!

Büyükçekmece Günışığı Konakları satılık villa fiyatları 850 bin dolardan başlayarak değişiyor. Güvense Yapı Büyükçekmece Günışığı Konakları'nda 1000 metrekareye kadar değişen büyüklüklerded villalar yer alıyor...

Güvensa Yapı Günışığı Konakları iletişim!

121 adet villadan oluşan Güvensa Yapı Günışığı Konakları iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Büyükçekmece Comfort City'de 4 milyon TL'ye! Hemen teslim!

Aykuş İnşaat'ın İstanbul Büyükçekmece'de inşa ettiği Comfort City projesinde yer alan konutların fiyatları 4 milyon TL'den başlıyor. Comfort City projesinin teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.

Büyükçekmece İncesu Konakları'nda teslimler 5 ay sonra!

İncesu İnşaat tarafından Büyükçekmece'de inşa edilen  İncesu Konakları'nda teslimler 5 ay sonra başlıyor. Peki İncesu Konakları ne kadar? İşte İncesu Konakları ile ilgili ayrıntılar...

Büyükçekmece Favorist Göl Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı!

Gül İnşaat tarafından Büyükçekmece'de yükselen Favorist Göl Evleri'nde peşinde yüzde 25 indirim fırsatı devam ediyor. Favorist Göl Evleri ne kadar? Favorist Göl Evleri'nde hangi konut tipleri var? İşte detaylar...

Büyükçekmece Pera Konakları'nda yüzde 60 peşinat kalanı taksit imkanı!

Kargrup İnşaat tarafından Büyükçekmece'de inşa edilen Pera Konakları'nda yüzde 60 peşinat kalanı taksitle ödeme imkanı sunuluyor. Peki Büyükçekmece Pera Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? Pera Konakları fiyat listesi...

Büyükçekmece'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi "Ihlamur Konakları" hayata geçiyor!

Büyükçekmece'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan "Ihlamur Konakları" projesi hayata geçiriliyor. Bugüne kadar 15 kentsel dönüşüm projesini hayata geçirdiklerini belirten Beyaz Group Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Beyaz ST İnşaat Yapı & Malzeme dergisine yorumlar yaptı.

Büyükçekmece'deki ölüm villalarının müteahhidi Yunanistan’a iltica etti iddiası!

İstanbul Büyükçekmece’de temelsiz, kazıksız villalar inşa ettiği gerekçesiyle önce tutuklanan, daha sonra ise tartışmalı bir şekilde serbest bırakılan Ali Gül'ün Yunanistan’a iltica ettiği iddia edildi.

Büyükçekmece'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi için start verildi! Ihlamur Konakları ön talep topluyor!

Büyükçekmece’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olarak planlanan Ihlamur Konakları projesi hayata geçiyor.

Ihlamur Konakları Büyükçekmece satışa çıktı! 154 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Büyükçekmece'de yükselen Ihlamur Konakları projesinde satışlar başladı. 161 konut ve 34 dükkanın yer aldığı projeden TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Büyük Konaklar Büyükçekmece'de yüzde 20 peşin 24 ay vade fırsatı! Teslimler Haziran 2025'te!

Önay Grup imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de yükselen Büyük Konaklar Büyükçekmece'de yüzde 20 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Önay Büyük Konaklar'ın fiyatı ne kadar? İşte Büyük Konaklar ile ilgili ayrıntılar...

Ihlamur Konakları Büyükçekmece ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de hayata geçirilen Ihlamur Konakları ön talep topluyor. Ihlamur Konakları'nda 161 konut ve 34 dükkan yer alıyor. 

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

günışığı konakları büyükçekmece satış ofisi Haberi

günışığı konakları büyükçekmece satış ofisi

121 adet villanın yer aldığı Günışığı Konakları projesi İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçiriliyor. Güvensa Yapı girişimi ile hayata geçirilen Günışığı Konakları Büyükçekmece Evlerinde konut satışları devam ediyor. 


Yüzde 30 peşinat ödenerek Günışığı Konakları Evlerinde yer alan villalar 570 metrekare, 700 metrekare ve 1000 metrekare arasında değişiyor. Günışığı Konakları Evlerinde yer alan daireler sahiplerine hemen teslim ediliyor.


Günışığı Konakları Büyükçekmece Konutlarında masaj salonu, eczane, alışveriş merkezi, helikopter pisti, masaj salonu, güzellik merkezi ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar yer alıyor. Projede Günışığı Evlerinde vilalar 3 katlı olarak yükseliyor.


Günışığı Konakları fiyat listesi

570 metrekare villalar 850 bin dolardan,

700 metrekare villalar 980 bin dolardan,

1000 metrekare villalar 1.050 dolardan başlıyor. 


Büyükçekmece Günışığı Konakları ulaşım:

Güvensa Yapı Günışığı Konakları adres:Karaağaçköy Yolu Fatih Üniversitesi Yanı Büyükçekmece - İSTANBUL 


Günışığı Konakları Büyükçekmece...