27 / 07 / 2024

Büyükçekmece'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi "Ihlamur Konakları" hayata geçiyor!

Büyükçekmece'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi

Büyükçekmece'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan "Ihlamur Konakları" projesi hayata geçiriliyor. Bugüne kadar 15 kentsel dönüşüm projesini hayata geçirdiklerini belirten Beyaz Group Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Beyaz ST İnşaat Yapı & Malzeme dergisine yorumlar yaptı.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Büyükçekmece'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan "Ihlamur Konakları" projesi hayata geçiriliyor. Ihlamur Konakları, aynı zamanda kentsel dönüşüm projesi olarak bölgenin ilk güneş enerji sistemini kullanan projesi olacak.

Beyaz Group’un temelleri 1962 yılına dayanıyor. O yıllarda aile büyükleri Gümüşhane’de meşaleyi yakıyor. Fakat inşaat sektörüne girişimiz, 2005 yılında kardeşim Samet Beyaz’la Büyükçekmece’de kurduğumuz Beyaz Group İnşaat’la oldu. O günden bu yana lüks ve nitelikli konut projeleriyle sektörün öncü markaları arasında yerini aldı. 

stendustri.com.tr'de yer alan habere göre; Devam eden projeler ile ‘Ihlamur Konakları’,  69 daire 7 ticari birimden oluşan ‘Günyüzü Park Evleri-3’, 13 villadan oluşan ‘Athyra Soral’, 108 daire 4 ticari birimden oluşan ‘Athyra Albatros’ ve 9 adet malikaneden oluşan ‘Athyra Malikaneleri’nden oluşuyor.

‘Ihlamur Konakları’nı ortağı Cemrem İnşaat ile beraber bir kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Büyükçekmece’nin önemli arterlerinden biri olan Cengiz Topel Caddesi üzerinde konumlandırdığımız proje, 8 bin 800 metrekare alanda 12 blokta 161 daire ve 34 ticari birimden oluşuyor. Daireler 1+1’den 5+2 dubleks konut seçeneklerine kadar geniş bir yelpaze ile sunuluyor. Büyüklük olarak da minimum 117,14 m2’den başlayıp, maksimumda 272,11 m2’ye kadar seçenekler söz konusu. Geniş peyzaj ve yaşam alanlarının inşaat alanından fazla olduğu projemiz 5 bin 500 m2’nin üzerindeki yeşil alanıyla bölgenin en yüksek sosyal donatıya sahip projesi olarak dikkat çekiyor. Ek olarak, tüm blokların ve peyzaj alanının altı 195 araçlık kapasiteli kapalı otopark olarak tasarlandı.

Büyükçekmece nin en büyük kentsel dönüşüm projesi "Ihlamur Konakları" hayata geçiyor!

Standartların üzerindeki net metrekareleri ile  fark yaratan projede balkon ve teraslar da ön plana çıkıyor. Ihlamur Konakları’nda yerel mimariyi modern çizgilerle harmanladık. Ege ve Batı Akdeniz mimarisinden esinlendik, projemiz beyaz cephesi ve tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca projemizde güneş enerjisi sistemini kullanılıyor. Kentsel dönüşüm projesi olarak baktığımızda Büyükçekmece’nin ilk güneş enerjisi sistemini kuran şirket biziz.Ihlamur Konakları’nda, sakinlere açık olimpik yüzme havuzu, spor salonu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark alanları ve 7/24 güvenlik hizmetiyle her türlü konforu sağlıyoruz. Sadece bir dakika yürüme mesafesinde olan sahil, sakinlerine 9 km’lik bir kıyı şeridi boyunca yürüyüş ve spor imkânı sağlamaktadır.

Öte yandan ise, ‘Ihlamur Konakları’, ulaşım kolaylığı ile de dikkat çeken bir proje. İstanbul Havalimanı’na 45 dk, Metrobüs’e 7 dk, TEM Hadımköy gişelerine 10 dk, E-5 karayoluna 2 dk mesafede konumlanıyor. Ayrıca; Başakşehir Devlet Hastanesi, Mimarsinan Devlet Hastanesi ve özel hastanelere de kısa zamanda ulaşım mümkün oluyor. Proje özel eğitim kurumlarına ve alışveriş merkezlerine de dakikalar içerisinde ulaşıma imkân veriyor.

Beykoz'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı! Çubuklu ve Tokatköy’de dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşümde emsal karar! Evin değeri düştü diye sözleşmeyi imzalamadı!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, orman alanlarını, tarım arazilerini satıyor! Kadıköy'de 292 milyon TL'lik dev satış!

İzmir Gayda Vera'da hemen teslim fırsatı! 1+1'ler 4 milyon 750 bin liradan başlayan fiyatlarla!

 


Geri Dön